Rapperul Booba anunta un meci de box impotriva rivalului sau Kaaris

Reclame home 1
Reclame home 1
Reclame home 1

Rapperul Booba a anuntat pentru data de 5 aprilie un meci de box impotriva rivalului sau Kaaris, la Bruxelles, informeaza AFP, titrat de Agerpres.

Anuntul a fost facut joi seara de artist pe retelele de socializare, noteaza AFP.

“#octogon pe data de 5 aprilie la Bruxelles la Palais 12 (18.000 de persoane) categoria grea-usoara”, a scris Booba pe contul sau de Instagram.
Rapperul a insotit acest mesaj de un videoclip in care poate fi vazut conducand un vehicul: “Armand, vei primi maine contractul prin imputernicit, semnat de mine, la Universal, asa cum ai cerut. (…) Singura ta cale de iesire este lupta. 300.000 de euro garantati (..)”, a scris rapperul.

Deveniti rivali dupa ce au fost prieteni, Booba si Kaaris au fost condamnati la inceputul lunii octombrie la 18 luni de inchisoare cu suspendare pentru o incaierare pe aeroportul Paris Orly, in luna august a anului trecut. Cei doi au petrecut trei saptamani in detentie preventiva. O audiere este programata pentru 17 ianuarie pentru a determina daunele produse la aeroport, in conditiile in care o estimare a acestora le-a plasat la 50.000 de euro. De la “bataia de pe Orly”, cei doi rapperi au continuat sa isi lanseze provocari, in traditia conflictelor rap, si au acceptat sa se infrunte cu mainile goale pentru a-si rezolva disputa.

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 3
Reclame home 3
Reclame home 3

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2