Rapperul britanic Skepta, acuzat de plagiat de un fotograf francezo-marocan

Reclame home 1
Reclame home 1
Reclame home 1
Reclame home 1

Rapperul britanic Skepta este acuzat de plagiat de un fotograf francezo-marocan, care susține ca artistul s-a folosit de fotografiile sale pentru campania destinata promovarii brandul sau de imbracaminte “Mains”, informeaza huffingtonpost.fr, titrat de Agerpres.

“Opera plagiata este “Moroccan Youth”, o serie pe care am realizat-o incepand din 2013 cu tinerii din Meknes si, intr-un sens mai larg, cu tinerii marocani fara ocupație”, a declarat fotograful Ilyes Griyeb pentru HuffPost Maroc.

Potrivit acestuia, rapperul s-a servit pur si simplu de pozele sale fara a-i cere permisiunea.

Intr-adevar, unele fotografii din proiectul “Moroccan Youth” al lui Ilyes Griyeb au fost distribuite pe rețelele de socializare in noiembrie anul trecut de rapperul englez in cadrul promovarii brandului sau. Printre imaginile care si-au fost insusite de artistul britanic figureaza o fotografie a lui Ilyes, incadrata diferit, la care a fost atasat logo-ul-ul brandului, fara a se preciza cui ii aparține fotografia.

Fotograful si prietenii sai au incercat in mod repetat sa contacteze rapperul, fara succes insa. La randul sau, HuffPost Maroc a incercat sa ia legatura cu anturajul lui Skepta, care pana in prezent nu a raspuns solicitarilor publicației.

 

Print Friendly, PDF & Email

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2