Rares Bogdan in Maramures: ”Am tinut in mod special sa fiu aici in aceasta campanie electorala”

Reclame home 1
Reclame home 1
Reclame home 1

Rares Bogdan, candidatul aflat pe primul loc pe lista PNL pentru alegerile europarlamentare, a vizitat, intr-o singura zi, mai multe localitati din Maramures, s-a intalnit cu localnicii si a primit incurajari si sustinere din partea acestora pentru scrutinul din 26 mai.

Prima oprire a lui Rares Bogdan a fost in comuna Moisei, unde a venit insotit de presedintele PNL Maramures, Ionel Bogdan, si de alti lideri liberali locali. Intalnirea cu locuitorii din Moisei, Borsa, Viseu de Sus si Petrova a fost plina de caldura si emotie.

”Sunt extrem de onorat si fericit sa fiu aici. E un loc unde am tinut in mod special sa fiu in aceasta campanie electorala. Ii multumesc lui Ionel Bogdan ca a tinut sa organizeze o intalnire la ora 9 dimineata in aceasta comuna. Comuna Moisei, care are o istorie speciala pentru neamul romaneac, este condusa de 19 ani de un primar liberal destoinic. In Moisei, acest om, Toader Stetcu, a reusit sa faca ceea ce n-am vazut decat in Austria, Germania si in Franta, in alta parte, credeti-ma, in Europa nu o sa vedeti.(…). O comuna unde ulitele, soselele dintre case care duc pe dealurile Moiseiului sunt asfaltate. Asta inseamna administratie liberala, asta inseamna oameni destoinici. Cu ce sunt asfaltate? Nu cu bani de la Consiliul Judetean condus de PSD, care blocheaza toate investitiile primarilor nostri liberali, ci cu bani europeni. “ a declarat Rares Bogdan la intalnirea de la Moisei.

De asemenea, el a avut un mesaj si pentru presedintele Consiliului Judetean Maramures si pentru toti presedintii de consilii judetene care blocheaza proiectele primarilor liberali: “Il asigur si pe domnul Zetea si pe ceilalti ca nimeni nu este vesnic, decat bunul Dumnezeu, si ca roata se invarte, iar noi care vom prelua mult mai repede decat isi inchipuie ei guvernarea, nu vom proceda niciodata cu cetatenii Romaniei in acest fel, in schimb nu vom uita ce au facut liderii PSD.”

Urmatoarea oprire a candidatului PNL la alegerile europarlamentare a fost la Sighetu Marmatiei, unde, alaturi de liderii liberali maramureseni, au vizitat Memorialul Victimelor Comunismului si al Rezistentei de la Sighet, un loc special pentru liberali, avand in vedere ca multi fruntasi ai partidului din perioada interbelica si-au gasit aici sfarsitul, platind cu viata pentru principiile si valorile pe care le sustineau.

Finalul vizitei lui Rares Bogdan in Maramures a fost in Baia Mare, unde a discutat cu baimarenii pe strada, a depus o coroana de flori la statuia lui Ion I.C. Bratianu din oras si ulterior a participat la intalnirea cu membrii si simpatizantii PNL, organizata la Sala Filadelfia ATP Tech Center.

In fata sutelor de maramureseni veniti la eveniment, Rares Bogdan a vorbit despre importanta summit-ului european de la Sibiu. “Este un moment cheie care ne arata ca Romania este in Europa si nici nu a plecat niciodata din Europa. In aceste conditii, nu poti sa te gandesti ca cei care ataca Europa, din cauza propriilor lor nerealizari sau propriilor incompetente, urasc Romania”, a declarat Rares Bogdan, in aplauzele puternice ale celor prezenti la intalnire.

Un mesaj de incredere, mobilizator, a transmis si presedintele liberalilor maramureseni, Ionel Bogdan, care a precizat ca: ”PNL a dovedit prin lupta sa in Parlamentul de la Bucuresti, in Parlamentul European, ca este capabil sa se lupte pentru viitorul Romaniei, ca este cel mai puternic partid de opozitie din Romania si singurul care poate construi o alternativa credibila la dezastrul PSD. Noi putem si trebuie sa fim motorul schimbarii in Romania, acea schimbare pe care o asteapta oamenii de buna credinta din tara aceasta.”

La evenimentul de la Sala Filadelfia ATP Tech Center au participat de asemenea primarii PNL din Maramures, o delegatie de primari din Satu Mare, presedintele PNL Satu Mare, Adrian Albu, si deputatul Adrian Oros.

PNL Maramures

La comanda PNL, cod unic mandatar financiar 41190007

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 3
Reclame home 3
Reclame home 3

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2