Rascumparare de 9 milioane de euro ceruta pentru sotia unui miliardar norvegian data disparuta de zece saptamani

Reclame home 1
Reclame home 1
Reclame home 1


Sotia unui miliardar norvegian data disparuta de zece saptamani face in prezent obiectul unei rascumparari insotite de amenintari grave, au anuntat miercuri mai multe mass-media din Norvegia, preluate de AFP, titrat de Agerpres.

Casatorita cu un om de afaceri care a facut avere in domeniul energetic si al imobiliarelor, Anne-Elisabeth Falkevik Hagen (68 de ani) a disparut in octombrie anul trecut, a relatat Verdens Gang (VG). O rascumparare de 9 milioane de euro in criptomoneda a fost ceruta pentru eliberarea ei, potrivit publicatiei citate.

Amenintari cu acte de violenta au fost de asemenea avansate in cazul in care suma ceruta nu va fi virata, subliniaza publicatia Aftenposten, care precizeaza ca au avut loc contacte limitate cu presupusii rapitori. Astfel de cazuri sunt extrem de rare in bogata tara scandinava, unde nivelul infractionalitatii este in general unul redus. Politia norvegiana a confirmat, fara a furniza identitatea, ca „o femeie de peste 65 de ani ar fi fost rapita de la domiciliul sau din Lorenskog”, la mai putin 20 de kilometri de Oslo. Ea a anuntat o conferinta de presa pentru ora locala 11:00 (10:00 GMT). Sotul femeii date disparute, Tom Hagen (68 de ani) este pe locul 172 in topul celor mai bogati oameni din Norvegia, potrivit revistei Kapital, cu o avere estimata la 1,7 miliarde de coroane (174 de milioane de euro). Investitor in domeniul imobiliarelor, el detine 70% din compania pentru furnizarea energiei electrice Elkraft, pe care a co-fondat-o in 1992, potrivit mass-media norvegiene.

Foto: vg.no

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 3
Reclame home 3
Reclame home 3

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2