Raul Fotonea nu mai este antrenorul echipei masculine de handbal CS Minaur

Echipa masculina de handbal CS Minaur va avea un nou antrenor din sezonul 2019-2020. Raporturile contractuale dintre antrenorul principal Raul Fotonea si clubul Minaur s-au incheiat la finele sezonului trecut, iar intelegerea nu a fost prelungita. Fotonea a condus echipa masculina in ultimele doua sezoane din Liga Zimbrilor, echipa terminand intrecerea interna pe locul 8 (sezonul 2017-2018), respectiv pe locul 9 (sezonul 2018-2019).

De asemenea, CS Minaur a obtinut locul 3 in Cupa Romaniei in 2018. Clubul ii multumeste pentru activitatea desfasurata si ii doreste mult succes in continuare.

In cel mai scurt timp va fi anuntat si noul antrenor al echipei masculine CS Minaur, echipa urmand sa se reuneasca in mai putin de doua saptamani.

Liga Zimbrilor se va disputa dupa acelasi sistem ca si precedenta editie, cu sezon regulat, iar apoi cu play-off si play-out. Partidele din prima liga masculina vor avea loc joi si duminica, prima etapa urmand sa se dispute pe 29 august, sezonul regulat incheindu-se pe 26 martie 2020, cu o pauza de iarna intre 12 decembrie si 30 ianuarie.

Prima etapa din Liga Zimbrilor: CSM Scolar Resita – HC Buzau; CSM Bacau – Dunarea Calarasi; Steaua Bucuresti – SCM Politehnica Timisoara; CS Minaur Baia Mare – HC Dobrogea Sud Constanta; Potaissa Turda – CSM Bucuresti; Dinamo Bucuresti – CSM Vaslui; CSM Fagaras – CSM Focsani

Primele opt clasate vor evolua in play-off, impartite in doua grupe, in perioada 8 aprilie – 10 mai 2020. Finala si meciurile de clasament vor avea loc intre 14 si 28 mai anul viitor. Ocupantele locurilor 9-14 din sezonul regulat vor evolua in play-out, meciuri fiecare cu fiecare, intre 5 aprilie si 21 mai 2020.

La masculin, Cupa Romaniei va incepe pe 3 noiembrie cu 16-imile, optimile sunt programate pe 8 decembrie, sferturile de finala pe 15 decembrie, iar turneul final in perioada 4-5 aprilie 2020.

minaur.ro

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 1

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2