Razboi cu sabii si bate intre doua clanuri din Baia Mare. Politia a stat deoparte

Reclame home 1
Reclame home 1
Reclame home 1
Reclame home 1

bataieRafuiala cu sabii si bate a avut loc marti seara, intre doua clanuri din Baia Mare. In urma altercatiei, unul dintre barbati a ajuns grav ranit la spital.

Scandalul a avut loc in jurul orei 23:00, in statia de autobuz de la Piata Izvoarele, unde patru indivizi baimareni inarmati cu sabii, bate si crose de golf au pus la pamant un tovaras mai vechi de-al lor, fara vreun motiv intemeiat.

„Eram in masina si m-au blocat. Eram in statia de autobuz din sensul giratoriu de la piata. M-au tras jos din masina si au inceput sa ma bata. Aveau asupra lor cutite, rozete si o crosa de golf cu care m-au lovit in cap si la fata. M-au taiat si la nas”, a spus N.I

Cei implicatii afirma ca agresiunea ar fi pornit de la faptul ca gruparea celor patru indivizi inarmati doresc suprematia orasului.

“Vor sa conduca orasul. Noi ne-am cumintit si nu mai vrem probleme, insa au continuat sa ne acapareze in ciuda faptului ca noi nu mai vrem sa ne tinem de prostii”, a mai spus victima.

Agresorii pusi pe scandal nu sunt la prima abatere. Recentul scandal este continuitatea  unei altercatii avuta loc in vara acestui an.

Se pare ca agresorii pusi pe fapte mari se aflau de fapt in cautarea unui prieten de-al victimei. Neaflandu-l acasa, i-au spart geamul imobilului si s-au invartit in zona in care locuieste. Actuala victima a cazut la locul nepotrivit, iar faptul ca este prietenul celui pe care il cautau agresorii l-a costat scump.

Dupa ce l-au batut mar, faptasii l-au lasat lat la pamant.

“S-au oprit mai multe masini, dar nu a intervenit nimeni”, a spus barbatul.

Insa, disputa nu s-a oprit aici. Prietenul celui agresat a sunat Politia si Salvarea, iar in scurt timp acesta a fost transportat de urgenta la Spitalul Judetean. Chiar si pe drumul spre spital, barbatul batut a fost urmarit de agresori, care mai mult timp dupa incident au dat tarcoale in jurul unitatii spitalicesti.

“Am avut nevoie de protectie si cand am mers la spital, fiindca nu s-au lasat si au venit si acolo”, a completat barbatul batut.

Imediat dupa ce au fost alertati, oamenii legii au impanzit zona pentru a aduna probe, dar nu au rezolvat nimic.

“Sunt indignat ca Politia nu a facut nimic”, a mai spus victima.

In urma altercatiei, barbatul  s-a ales cu rani grave, dar si cu o paguba de 2000 de lei, bani care i-au cazut din buzunar in timp ce a fost tarat jos din masina.

Evident, dupa un astfel de caz cu agresiune in strada si cu actori foarte violenti, politia din Baia Mare nu zice nimic. Incidentul nu se regaseste nici in buletinul de evenimente publicat zilnic pe site-ul Inspectoratului Judetean de Politie Maramures.

ZiarMM

 

 

 

Print Friendly, PDF & Email
Reordonat – Reclame home 2
Reordonat – Reclame home 2

Related posts

2 Comments

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole