Razboi: Un deputat il acuza pe primarul din Borsa de “apucaturi malefice”

Primarul din Borsa, Toader Mihali, este acuzat de deputatul Nutu Fonta ca ar avea “apucaturi malefice”, pentru modul cum se comporta in spatiul public.

“Desi isi aroga un nume occidental, activitatea si apucaturile malefice ale acestui om demonstreaza, inca o data, ca tineretea nu este o virtute, nu este neaparat sinonima cu performanta, calitatea, competitivitatea”, a spus Nutu Fonta, pentru Agerpres.

Deputatul il mai critica pe edil pentru faptul ca de la inceputul mandatului a cheltuit 100 de miliarde lei vechi pentru partia de schi.

“Acesta nu numai ca a cheltuit intr-un an si jumatate suma de 100 de miliarde lei vechi lasati in conturi de fostul primar pentru investitia de la partia de schi, nu se stie exact pentru ce, dar a produs in plus un prejudiciu Primariei Borsa de alte 100 de miliarde lei vechi, suma ce constituie datoriile prezente ale institutiei catre diversi furnizori.

Toate investitiile si promisiunile facute borsenilor au ramas iremediabil neindeplinite, si, mai mult decat atat, primarul a cheltuit banii publice pe proiecte numai de el stiute, pierzand cel putin doua investitii capitale pentru zona: proiectul Vital si realizarea partiei de schi”, a adaugat Fonta.

In replica, primarul din Borsa a postat pe Facebook ca deputatul este cel care face “lucruri malefice” din umbra.

“Dar v-ati inselat amarnic crezand ca puteti face lucruri malefice din umbra, iar in cazul in care incercati sa o mai dati la invartita, inseamna ca in continuare aveti aceleasi principii si ma obligati sa trec cu adevarat la atac!

Nu vreau nici razboi, nici pace cu dumneavoastra, vreau liniste atat in oras, cat si la primarie si activitate zero a grupurilor de interes”, a precizat Mihali.

Vlad HERMAN

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 2
Reclame home 2

Related posts

2 Comments

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame home 1