Razvan Burleanu a castigat un nou mandat la conducerea Federatiei Romane de Fotbal

Reclame home 1
Reclame home 1
Reclame home 1
Reclame home 1

Presedintele in exercitiu al Federatiei Romane de Fotbal, Razvan Burleanu (33 de ani), a castigat, miercuri, un nou mandat la conducerea FRF, inca din primul tur de scrutin, el fiind votat de 168 dintre cei 254 de membri afiliati prezenti la Adunarea Generala de alegeri desfasurata la Casa Fotbalului, informeaza AGERPRES.

Principalul sau contracandidat, Ionut Lupescu, component al “generatiei de aur”, a obtinut doar 78 dintre voturile presedintilor de cluburi si ai Asociatiilor Judetene. Pe locul trei s-a clasat fostul fotbalist Marcel Puscas, cu 8 voturi, iar pe cel de-al patrulea Ilie Dragan, fost lector al Scolii Federale de Antrenori, care nu a strans niciun sufragiu.

“Azi ati fost fermi si mandri. La randul meu sunt mandru ca fac parte din aceasta familie. Desi recunosc ca nu a fost un fleac, i-am ciuruit. Va rog ca si la urmatorul vot sa imi sustineti echipa in Comitetul Executiv. Voi fi un presedinte care va face totul pentru unitate. O unitate a oamenilor de bine”, a spus Razvan Burleanu imediat dupa numararea voturilor.

La randul sau, fostul fotbalist Ionut Lupescu a afirmat in fata membrilor afiliati: “In primul rand multumesc celor care m-au votat, precum si celor care nu m-au votat. A fost datoria mea sa vin si sa incerc sa redresez fotbalul romanesc. Sper ca dumneavoastra sa reusiti acest lucru. Va doresc sa faceti performanta”.

Votat doar de 8 presedinti de cluburi, Marcel Puscas s-a aratat dezamagit de rezultatul obtinut. “Este ultima mea zi in fotbalul romanesc. Va multumesc mult pentru tot”, a precizat el.

Chiar daca nu a obtinut niciun vot, Ilie Dragan a afirmat ca a fost o onoare sa participe la alegerile pentru presedintia FRF. “Ii felicit pe ceilalti trei candidati pentru rezultatele obtinute. Le transmit ca pentru mine a fost o onoare sa fiu alaturi de ei in cadrul acestor alegeri”, a adaugat Dragan.

La Adunarea Generala au asistat Servet Yardinici, membru in Comitetul Executiv al UEFA si Bjorn Vassallo, directorul asociatiilor nationale din Europa in cadrul FIFA, precum si trei reprezentanti ai Ministerului Tineretului si Sportului, Dacian Stan, Florin Morosan si Cezar Anghel. De asemenea, au fost prezenti antrenorul Mircea Lucescu si fostul fotbalist Cristian Chivu, in calitate de invitati ai candidatului Ionut Lupescu. Razvan Burleanu conduce Federatia Romana de Fotbal din 5 martie 2014, atunci cand a castigat alegerile pentru presedintie in dauna celorlalti trei candidati: Vasile Avram, Gheorghe Chivorchian si Sorin Raducanu.

Print Friendly, PDF & Email

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2