Reabilitare tronson Baia Sprie – Barsana: Zamfir Ciceu verifica lucrarile

bb1Lucrarile de reabilitare a drumului Baia Sprie – Barsana sunt in plina desfasurare, in aceasta perioada firma executanta realizand atat frezari, turnari de mixtura asfaltica si consolidari, cat si podete de acces la proprietati si podete transversale.

La aceasta ora, la km 2+944 si 3+410, in zona Sisesti – Baia Sprie se pune piatra si se realizeaza mixtura asfaltica. De asemenea, in celalalt capat al drumului, in zona Barsana – Valeni, se realizeaza aceeasi categorie de lucrari, respectiv pietruire si mixtura asfaltica, pe o lungime de aproximativ 3,5 km.

Realizarea santurilor din beton s-a atacat, potrivit informatiilor oferite de reprezentantii firmei S.C. Diferit, pe diferite segmente, in majoritatea localitatilor aferente proiectului.

„Pana acum s-au realizat aproximativ 40 de podete de acces la proprietati, iar realizarea podetelor transversale este in plina desfasurare. Se realizeaza consolidarea prin ziduri de sprijin la km 12 si 15 si lucrari de terasare cu piloti de indesare la km 48-49 in zona Valeni. De asemenea, se curata acostamentul pe intreaga suprafata a drumului in vederea asternerii covorului de piatra pentru a se turna mixtura asfaltica. Ne dorim ca ritmul lucrarilor sa fie unul alert si speram ca executantul sa se incadreze in termenele contractuale. Important este ca, in final, acest drum sa fie realizat, sa se poata circula in conditii civilizate”, afirma presedintele Consiliului Judetean Maramures, Zamfir Ciceu.

Presedintele sustine ca va urmari indeaproape desfasurarea lucrarilor din cadrul acestui proiect.

Biroul de presa CJ Maramures

 

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 2
Reclame home 2

Related posts

10 Comments

 1. dilau

  mai prietenilor, dau o bere online celui care imi spune ce are in mina persoana din dreapta -fata ?, ala in verde.

  Reply
  1. dilau

   mai steko, ai fost la doar o idee de a cistiga. daca ne-ai fi spus si cine e proprieterul bilibistrocizatorului berea era a ta.:)))).

   Reply
  1. dilau

   prietene dorel, – eu nu sint ca si gazdele noastre, daca ofer un premiu il mai si dau – :))), nu e rau deloc dar hai sa mai asteptam vreo 2-3 zile poate mai apar citeva raspunsuri.:))).

   Reply
  2. dilau

   prietene dorel , “[Q]-” ai aici halba de bere promisa. vezi ca e “cu”, zero-zero mai am doar vreo 2-3 si le tin pentru prietenu steko.:)))). ai rabdare sa deschid si eu una – noroc -.:)))).

   Reply
 2. dilau

  prietene vasile, tu ai ochiul format pentru astfel de cazuri.:))). ii ofer berea prietenului dorel sau ne lamuresti tu?. :))).

  Reply
  1. dilau

   mai vasile, sa inteleg ca te-ai lasat?. parca acum un an de zile ti-am dat si tie o bere online – la treaba cu primarul dinaintea boierului – si nu era zero-zero.:)))).

   Reply
   1. Vasile

    Shhhh….I-am dat-o dlui Dragos ca sa ma lase sa mai scriu cate ceva p-aci. La un moment dat mi-a zis ca prea il critic pe Iliuta cel Viteaz, Consilierul Photoshop 😉

    Reply

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame home 1