Reabilitarea Spitalului Judetean Baia Mare, la final

Reclame home 1
Reclame home 1
Reclame home 1

spitalul judetean baia mareJoi, 26 noiembrie, la Consiliul Judetean Maramures a avut loc conferinta de inchidere a proiectului de reabilitare a Spitalului Judetean Baia Mare.

Incepute in octombrie 2010, lucrarile au fost finalizate inainte de termen, adica decembrie 2015.

„Reabilitarea Spitalului Judetean de Urgenta din Baia Mare a fost o provocare pentru noi toti, o provocare pentru echipa de implementare, pentru intregul Consiliu Judetean, pentru conducerea Spitalului Judetean si, nu in ultimul rand, pentru medici si pacienti. Si asta pentru ca spitalul a continuat sa functioneze si activitatea a trebuit sa se desfasoare in spatii mult mai restranse”, a spus Zamfir Ciceu, presedintele Consiliului Judetean Maramures.

Managerul Spitalului Judetean, Sorina Pintea, a precizat ca proiectele nu se incheie aici.

„A fost o perioada foarte dificila, dar este una din putinele dati in care am emotii, pentru ca nu-mi vine sa cred ca am ajuns la final. Suntem foarte mandri ca proiectul a ajuns la final si asta datorita muncii de echipa. Au existat si nervi si discutii, dar

Proiectele Spitalului Judetean nu se incheie aici, ci incep multe proiecte care vor fi sustinute de Consiliul Judetean, de spital din veniturile proprii”, a spus Sorina Pintea.

Valoarea totala a proiectului s-a ridicat la peste 83,1 milioane lei.

Vlad HERMAN

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 3
Reclame home 3

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2