Reactia baimarenilor dupa scumpirea apei: “Vom deveni mizerabili”

Reclame home 1
Reclame home 1
Reclame home 1
Reclame home 1

bani robinetBaimarenii sunt revoltati de marirea pretului la apa cu 25%. Oamenii considera ca fac deja destula economie pentru a putea achita factura, iar odata cu aceasta schimbare bugetul familiei va fi destul de afectat.

”Chiar si la partea cu igiena trebuie sa ne limitam? Pana unde vom ajunge?”, se intreaba Carmen Iacos.

Mai multi dintre acestia afirma ca vor fi nevoiti sa reduca din consumul de apa.

”Sigur nu e o farsa? Nu se poate! Vom ajunge sa ne spalam tot mai putin, vom deveni mizerabili. O sa ne spalam cu 25% mai putin”, a declarat Calin Cotiu-Bude.

”Va trebui sa facem economie mai multa la apa decat pana acum”, a declarat Mariana Pop

Recent, autoritatile locale au decis majorarea tarifelor la apa cu peste 25%. Astfel, toti maramuresenii care au contract cu Vital S.A. vor achita 7,78 de lei/mc de apa (consum si canalizare), spre deosebire de 6, 18 de lei, cat se plateste in momentul de fata, pe noua factura de apa, eliberata dupa 1 Mai.

Alexandra MILCU

Print Friendly, PDF & Email

Related posts

7 Comments

 1. Vasile Tivadar

  In primul rand trebuie sa stim din ce este compus pretul apei pe care il platim. Ce se intampla cu acesti bani deoarece aceasta societate care gestioneaza apa Vital este cu capital integral public. Deasemeni dorim si o informare publica a organigramei si fiselor posturilor care trebuie sa fie publice. Apoi poate vom propune majorarea pretului la apa[!

  Reply
 2. Bura Emilia

  Mai grav va fi cand nu veti avea apa nici de baut si dupa 2025 nu veti avea nici de mancare fiiind ca azi nu va pasa ca nermernii vor sa distruga cu proiecte depsite cea mai strategica zona a Maramuresului in obtinerea apei si a hranei. Lasa ca veti trai si veti suporta nepasarea si manipularea voastra de azi. Domnia si prostia se plateste, iar cea mai strategica zona a Maramuresului care a hranit si crescut Baia Mare timp de secole, va va da inapoi ceea ce azi vor sa-i dea in inconstienta si tradarea lor, alesii vostri. Pana atunci imbatati-va cu apa rece din supermarchetuirile strainilor si consumati hrana chimizata si industrializata pentru lumea a treia !

  Reply
 3. gargamel

  La sedinta ADI din ianuarie 2015 al nostru minunat “edil” Catalin Chereches a cerut sus si tare ca in maxim 60 de zile sa se majoreze tariful la apa cu 40%, probabil ulterior a ajuns la concluzia ca e prea mult din prima, asa ca foarte posibil sa avem o a doua transe de majorare a pretului apei.
  Cum ar spune Andrea Marin, SURPRIZE, SURPRIZE!

  Reply
 4. Zoltan Kiss

  Probabil Chereches are actiuni si la Vital similar cu e.mm astfel face rost de noi sume pentru buzunarul propriu?Dilema este ca nefacand cheltuieli pentru distributie(cadere libera) au fost accesate fonduri europene nerambursabile,pe ce motiv se majoreaza preturile.Singura logica este nevoia CAPATUIALA al alesilor localnici!

  Reply

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2