Reactia liberalilor fata de PNL-istii agitatori: Niste marginalizati vizati de excludere

Reclame home 1
Reclame home 1
Reclame home 1

cjex-pnl-0Diversiunile puse la cale de cativa liberali nemultumiti de marginalizarea lor in interiorul partidului au fost instrumentate tocmai de cei care se tem pentru propria piele, spun colegii lor din cadrul formatiunii. Dupa o tentativa de puci, urmata de o conferinta de presa tinuta fara stirea conducerii PNL, mai multi liberali baimareni au tinut sa faca anumite precizari vizavi de ultimele evenimente petrecute saptamana aceasta.

”Nicio minoritate nu se poate substitui majoritatii. Faptul ca un grup restrans de liberali are o anumita opinie nu poate genera o hotarare luata la nivelul unei intregi formatiuni. Organizatia PNL Baia Mare are peste 660 de membri, context in care prezenta a doar 120 la ultima sedinta releva gradul mic de solidarizare a organizatiei cu ordinea de zi propusa.

In acest context, ne punem intrebarea cine a votat. Oameni care nu au cotizatia platita la zi? Da, au fost si liberali care nu au trecut de multa vreme prin sediul partidului, asa ca i-am invita in primul rand pe la casierie si apoi pe la urna de vot. Acelora care au uitat statutul le reamintim ca neplata cotizatiilor reprezinta un motiv de nulitate a votului”, se precizeaza intr-un comunicat remis pe adresa redactiei.

Acelasi document mai aminteste de faptul ca mascarada a fost pusa la cale de cativa liberali care doresc sa se puna la adapost de masurile pe care conducerea PNL ar urma sa le ia impotriva lor.

”Aceasta miscare de discreditare a conducerii PNL Baia Mare (si implicit a PNL Maramures) incearca sa blocheze demararea procedurilor de excludere a numitului Huzau Catalin, pentru acte de agresiune indreptate asupra colegei noastre Pop Maria, agresiuni care au avut loc in sediul PNL, pe perioada campaniei electorale, excluderea numitului H. Dan, pentru promovarea unor actiuni politice de campanie facute in favoarea lui Catalin Chereches, dar si pentru acte de agresiune impotriva unui coleg de partid.

Pe lista indezirabililor se numara si numitului Marian Gheorghe, condamnat pentru conducere sub influenta bauturilor alcoolice, precum si numitul Cernestean Felician, de a carui condamnare penala pentru savarsirea unor infractiuni cu intentie nu suntem straini”, se mai precizeaza in respectivul comunicat.

Aceiasi liberali mai precizeaza ca unul dintre artizanii actiunii de schimbare a conducerii PNL Baia Mare a fost si ”un deputat PNL, fost PSD, care a procedat la fel si la colegii social-democrati, pana a fost dat afara, moment in care PSD a inceput sa creasca in ochii alegatorilor”.

Cezar TUDOR

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 3
Reclame home 3

Related posts

4 Comments

 1. George

  „Dragii mei PNL-isti”, de ce nu spuneti numele in clar? Fiti adevarati tot timpul si demascati cu nume si prenume pe cei misei.

  Reply
 2. Familia Dragos Mircea si Elisabeta.

  Ce sa intelegem din acest dosar PUR POLITIC? ca Primarul ales de peste 70% nu este admis in functie pentru ca nu vor niste magistrati supusi politicului!Oare Romania mai este stat de drept?Nici vorba…Primarul n-are nici prezumtia de nevinovatie.Cat are dreptul justitia romana sa-l tina in arest preventiv?2-3-6-9-lunisau poate ani fara sa fie judecat si condamnat!Dragnea este condamnat si conduce cel mai mare si corupt partidMaine,poimaine il vedem in fruntea statului!!!Ce sa mai intelegem?

  Reply
  1. STEKO

   Saracu’ primar penal! Imi vine sa pling de mila lui!Pai are la dosare cit sa ia cu el 70% dintre votacii baimareni… 🙂

   Reply

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2