Reactia liderilor PNL Maramures dupa demisia lui Vasile Blaga: “O pierdere mare”

Reclame home general
Reclame home general
Reclame home general
Reclame home general
Reclame home general
Reclame home general

vasile-blaga 2Liderii PNL Maramures si PNL Baia Mare au comentat demisia copresedintelui PNL, Vasile Blaga.

Astfel, presedintele PNL Maramures, Mircea Dolha, a precizat ca partidul sufera o pierdere mare in contextul in care Blaga era un reper si un bun organizator.

“Nu este un simplu control judiciar, este un criteriu pe care l-am adoptat cu totii si de care ne tinem, chiar daca e neplacut, chiar daca partidul sufera o pierdere mare, pentru ca Vasile Blaga e un reper, e un bun organizator, era nevoie de el pentru a organiza aceasta campanie care urmeaza.

Noi am dovedit si, de fapt, in asta consta si diferenta dintre PNL si celelalte partide, noi ce spunem facem. De la cel mai mic membru si pana la cel mai mare lideri, cu totii am subscris la aceste criterii si incepand cu liderii marcanti, Ludovic Orban si toti ceilalti, cu totii au facut un pas in spate. Si la Maramures, Mircea Man a facut acelasi lucru.

In schimb, constatam ca Victor Ponta, Liviu Dragnea sunt de neoprit, ei merg mai departe cu tupeu, n-au nicio treaba. Cred ca pana la urma trebuie sa mergem la judecata cetatenilor si electoratul va taxa favorabil pe cei care se tin de cuvant si lasa justitia sa-si faca treaba si pe cei care nu se tin, o sa-i taxeze dur”, a spus Mircea Dolha.

Liderul liberalilor maramureseni a mai adaugat ca situatia din fruntea PNL va fi transata cel mai probabil sambata.

“Asta o sa decidem in interior, nu pot eu sa dau de pe acum un verdict, dar in mod cert trebuie sa fim  corecti si sa nu uitam ca am pornit la un drum si la un procent ireveresibil de fuziune si vedem ce spune statutul, cum este cel mai bine. In scurt timp, probabil sambata, vom decide acest lucru, il vom transa la Bucuresti”, a mai precizat Dolha.

De cealalta parte, presedintele PNL Baia Mare, Ionel Bogdan, a afirmat ca partidul ramane fara unul dintre stalpii recentei reconstructii.

“Din punctul meu de vedere demisia copresedintelui Blaga este un reper cum ar trebui sa fie lucrurile facute cand situatia o cere. Gestul dansului reprezinta un gest al unui om de onoare care nu vrea sa fie afectata imaginea lui sau a partidului. Decizia de a se retrage din functie evidentiaza parcursul Partidului National si oamenii au inteles ca directia pe care am ales-o cu un an, aproape doi inainte… este de integritate, ceea ce in alte partide nu se intampla.

Daca comparam cazul de acum cu cel al domnului Dragnea ne putem da seama cu exactitate ceea ce se intampla in curtea vecinului. Nu are rost sa vorbim despre Tariceanu sau altii. Deci, partidul ramane fara unul dintre stalpii recentei reconstructii, este cu siguranta o certitudine ca reforma este una perfect functionala si ne pastram in continuare drumul pe care dorim sa-l parcurgem”, a declarat Ionel Bogdan.

Acesta mai mentioneaza faptul ca n-ar trebui sa mai existe inca un copresedinte.

“Din punctul meu de vedere nu cred ca ar trebui sa continuam cu o presedentie, adica sa mai avem un alt copresedinte. Cred ca cu aceeasta ocazie nefericita trebuie sa ramana doamna Gorghiu deoarece acum nu ne permitem sa avem discutii cu privire la alegeri la nivel central. Asta ar insemna un parcurs destul de lung timp, timp in care ar trebui sa ne preocupe situatia interna si Campania ce urmeaza”, a spus presedintele PNL Baia Mare.

 

Bianca VLASAN, Vlad HERMAN

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 3

Related posts

2 Comments

  1. Melany

    Blaga este o pierdere pentru cei asemenea lui,adica un plitician corupt ,versatil si uns cu .toate alifiile.Stilul sau de munca ne aminteste de discipolul si prietenul sau Traian Basescu .E ,salutara pozitia DNA in cazul acestui liberal de conjunctura,,parsiv si santajist,pozand in mare fauritor de aliante si negocieri.Liberalii trebuie sa se debaraseze de asemenea cameleoni periculosi.

    Reply

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *