Reactia lui Gabriel Zetea dupa ce liberalii nu au venit la dialog

Reclame home 1
Reclame home 1
Reclame home 1

Presedintele Consiliului Judetean Maramures, Gabriel Zetea, a reactionat intr-o postare pe Facebook dupa ce reprezentantii PNL nu s-au prezentat la dialogul la care seful judetean i-a invitat.

Gabriel Zetea a spus, printre altele, ca liberalii urmaresc doar provocarea unor scandaluri constante in cadrul sedintelor de plen.

„Ora 16.00 a venit, dar liberalii maramureseni au ramas tot invizibili. Am transmis la inceputul acestei saptamani o invitatie oficiala grupului de consilieri judeteni PNL si conducerii PNL Maramures (sau oricarui membru PNL pentru ca am constatat ca domnul avocat Cristi Tagarlas este mai vocal in ultima perioada) pentru a purta o discutie la sediul Consiliului Judetean, azi la ora 4 dupa amiaza. Am fost refuzat!

Conducerea PNL nu a catadicsit nici macar sa ma informeze ca nu vor veni. Nu au reusit nici macar sa dea un telefon de curtoazie… sau sa scrie o scrisoare… sau sa trimita un porumbel calator daca mijloacele moderne de comunicare nu le sunt la indemana. Au reusit in schimb sa dea un comunicat de presa… si asta demonstreaza inca o data ca de fapt doar asta urmaresc: provocarea unor scandaluri constante in cadrul sedintelor de plen ca sa isi demonstreze in acest mod activitatea politica.

Am facut acest gest, de a invita PNL-ul la discutii nu pentru ca avem nevoie de voturile lor, pentru ca majoritatea in plenul CJ este extrem de stabila, niciun proiect de hotarare nefiind respins in mandatul meu de presedinte, dar am crezut ca este bine ca toti sa participam la proiectele judetului. PNL nu vrea! PNL NU VREA nici drumuri judetene reabilitate pentru ca altfel le faceau in 25 de ani cat au condus acest judet! PNL NU VREA nici alocari de bani catre comunitatile locale pentru ca altfel nu se abtineau la vot azi pentru comunitatile din Coas sau Ocna Sugatag (comunitati conduse de primari PNL!!!).

PNL NU VREA nici proiecte europene pentru Maramures pentru ca nu le vine sa creada ca o administratie locala judeteana condusa de PSD poate face mai mult in 4 ani decat ei in 24! Proiectele Maramuresului vor merge inainte cu toata opozitia PNL pentru ca sunt alte partide responsabile in plenul CJ: PSD, UDMR, PNTCD, PMP, UNPR, PER, PSRO”, a precizat Zetea.

ZiarMM

 

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 3
Reclame home 3
Reclame home 3

Related posts

2 Comments

  1. ccc

    va rog sa ii dati un link la articolul de ieri unde il informa liderul PNL pe 0 barat Zetea cum ca liberalii nu o sa participe la actiunea ieftina a lui Zetea, catalogand aceasta initiativa drept un exercitiu ieftin de imagine … deci cum stam cu aeroportul, cum stam cu drumurile, le mai asfaltam tot cu molz? cum stam cu poluarea in judet, cum stam cu depozitul de deseuri??? alo Zetea te-ai trezit???

    Reply
  2. abcdef

    Cum stam cu drumul judetean Baia Sprie – Barsana? Au facut PNL-isti, cei mai iubiti dintre pamanteni.

    Reply

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2