Reactia parlamentarilor maramureseni dupa intalnirea cu oamenii de afacerii din judet

Vineri, 11 octombrie, mai multi parlamentari maramureseni s-au intalnit cu membrii Asociatiei Intreprinzatorilor Maramures pentru a discuta despre o viitoare colaborare, in vederea gasirii unor solutii clare la problemele pe care le intampina oamenii de afaceri.

Astfel, dintre parlamentarii judetului au fost prezenti senatorul Covaciu Severica (PMP), deputatul Durus Vlad Emanuel (USR), deputatul Apjok Norbert (UDMR) si deputatul Matei Calin-Vasile-Andrei (PSD), prin consilierul sau.

Unul dintre subiectele abordare a fost cel privitor la nivelul ridicat al birocratiei si consecintele fenomenului.

„Intalnirea membrilor Asociatiei Intreprinzatorilor Maramures (AIM) cu parlamentarii din judet a fost experienta interesanta care mi-a permis sa identific o parte de problemele oamenilor de afaceri, dar sa si schitam posibile solutii.

Am discutat cu oamenii de afaceri din cadrul AIM, despre concurenta neloiala si activitatile ilicite din mediul privat, nivelul ridicat al birocratiei si consecintele fenomenului, dar si probleme specifice din domeniul constructiilor, situatia din turism, problemelor medicilor privati, situatia terenurilor abandonate care beneficieaza de subventii si alte chestiuni din domeniul agriculturii.

Am avut discutii la fel de interesante despre informatizarea sistemelor din zona publica cat si despre necesitatea promovarii si implementarii rapide a modelului de e-guvernare si e-digitalizare din tarile Europei.

Totodata, oamenii de afaceri au subliniat ca trebuie sa depunem eforturi comune pentru introducerea de zboruri internationale din si in spre Baia Mare, avand in vedere capacitatea aeroportului nostru”, a declarat senatorul Severica Covaciu.

ZiarMM

Vezi si AIM in dialog cu parlamentarii din Maramures

Foto: patronatmm.ro

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 2
Reclame home 2

Related posts

1 Comment

  1. profu de romana

    poza gresita, dl Ruja nu este Calin Matei! fotografia se putea cropa sau se putea utiliza o alta incadrare!

    Reply

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame home 1