Reactia unui baimarean dupa alegerile locale: “Ne meritam soarta”

PNL

sectie de votBaimareanul Danut Sabou a postat pe pagina de Facebook o reactie la rezultatul alegerilor de duminica.

Acesta spune ca ne meritam soarta atata timp cat un om arestat este sustinut.

“Pentru a nu stiu cata oara imi mentin parerea despre noi romanii si anume aceea ca suntem un popor fara principii, fara moralitate si fara pic de educatie! Daca copiilor, nepotilor nostri le transmitem o astfel de educatie (fura, dar lasa curat in urma ta) suntem o natie josnica!

Daca noi sustinem un om arestat, prins in flagrant cu mita si muscam momeala ca a fost dor o datorie mai veche, atunci meritam tot ce se intampla in tara asta! Ne meritam soarta!”, a precizat baimareanul.

ZiarMM

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2

Related posts

4 Comments

 1. claudiu

  Cu Cake cica ne meritam soarta de parca pentru Consiliul Judetean l-ati propus pe Papa si nu pe Mircea Man si Marinel Kovaci,artizanii subdezvoltarii acestui judet ( sa nu-l uitam totusi pe Ciceu…suprem).

  Reply
 2. Zoli

  As dori sa-l felicit pe dl. D.Sabou pentru adevarul pur pe care l-a scris!Am ajuns ca majoritatea baimarenilor sa sustina un hot,un condamnat penal nemaitinand cont de moralitate,bun simt sau de adevar!Mi-e rusine ca sunt baimarean si mi-e rusine ca orasul nostru este alcatuit in proportie de 70% de niste inculti,imorali si prosti!

  Reply
 3. NU-SI GASESC LOCUL IN BAIAM

  Rusine baimareni ,, !!!! mare rusine ,, nu aveti ganduri progresive decat prezente !!!!!!!!!! si iata cum va alaturati ,, prin MINTILE de mahalagisti.. HOTIEI<< MAFIEI<< BATAIA DE JOC A BANULUI PUBLIC<< BANDITILOR DE ORICE FEL,, rusine de infinite ori ,, comunisti cu inca plumbi in picioare !!!!!!!!!!!!!!!!

  Reply
 4. Vacanta totala

  Dar poate faptul ca avem un primar ales,care rancezeste in puscarie, va atrage multime de turisti, din intraga lume, care sa se minuneze de acest fapt, sa vada cu ochii lor o astfel de minune. Si iata ca vom porni turismul penal, pe langa cel culinar, traditional, etc.

  Reply

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame home 1