REACTIE Liviu Pop (Senator PSD): Mircea Dolha, jurist la fara frecventa!

PNL

liviu-marian-popDecat sa spui o prostie, mai bine taci! Asa v-as sugera si eu domnule deputat, jurist la fara frecventa, Mircea Dolha!

Cazul la care face referire “expertul” Dolha, cu privire la formarea  Consiliului Local al municipiului Drobeta  Turnu Severin, nu poate fi comparat cu cel de la Maramures.

Pentru fixarea cunostintelor, domnule Dolha, la Drobeta Turnu Severin invalidarea celor trei consilieri municipali a dus la schimbarea majoritatii in Consiliul Local, astfel incat functiile de vicepresedinti au fost votate cu alta majoritate.

Situatia nu poate fi comparata cu cea din Maramures, unde invalidarea celor doi consilieri judeteni intarziati nu a schimbat majoritatea in Consiliul Judetean.  De altfel, presedintele Consiliului Judetean Maramures, Gabriel Zetea, a fost ales cu o larga majoritate de voturi, la fel ca si cei doi vicepresedinti.

Nu-i opresete nimeni pe cei de la PNL Maramures sa inceapa demersurile juridice, sa faca o plangere prealabila, pentru ca poate nu stiu ca asa trebuie, si sa mearga in instanta daca sunt de parere ca procedura constituirii a fost una ilegala.

Aveti putintica decenta domnule “expert” Dolha si terminati cu amenintarile, acuzatiile nefondate si santajul la adresa prefectului de Maramures! Nu incercati sa-l mai obligati sa invalideze constituirea Consiliului Judetean! Domnia sa nu are niciun atribut in acest sens!

V-as sugera sa vedeti barna din ochiul dumneavoastra si sa nu mai cautati paiul din ochiul altuia! Va urez spor la invatat, in speranta ca poate intr-o zi veti trece de la fara frecventa, la zi!

Senator PSD Liviu Marian Pop

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2

Related posts

6 Comments

 1. Iugas

  “Pentru fixarea cunostintelor, domnule Dolha, la Drobeta Turnu Severin invalidarea celor trei consilieri municipali a dus la schimbarea majoritatii in Consiliul Local, astfel incat functiile de vicepresedinti au fost votate cu alta majoritate.”

  Ce face un vicepresedinte de consiliu local? Dar un presedinte de consiliu local?

  Reply
 2. Fax

  Apropo, am observat ca moderarea voastra este exact ca si politica partidului. Nu acceptati nimic critic. Cine stie, poate de data asta…..

  Reply

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame home 1