Reactii ale liderilor USR-PLUS Maramures dupa alegeri: “Un rezultat deosebit”

Reclame home general
Reclame home general
Reclame home general
Reclame home general
Reclame home general
Reclame home general

Presedintele USR Maramures, Dan Ivan, a declarat ca scorul obtinut ieri la alegerile europarlamentare de alianta USR-PLUS este un rezultat deosebit.

El a mai precizat ca prezenta masiva la vot s-a datorat si gravelor derapaje ale actualei coalitii de guvernare.

“Le multumim tuturor celor care au participat la vot, le multumim si celor care au vrut sa participe la vot, dar n-au reusit pana la urma datorita proastei organizari facute in diaspora, le multumim tutror celor care au avut rabdare sa stea ore intregi la rand pentru a-si putea sa-si exercite votul.

Alianta 2020 USR-PLUS  a avut un rezultat deosebit la alegerile de ieri, simtim o mare responsabilitate pe care o avem acuma, dupa aceste alegeri, simtim presiunea cecului in alb oferit de cetatenii Romaniei Aliantei 2020 USR-PLUS.

Pentru USR este o reconfirmare dupa alegerile din 2016, dar ca si alianta a fost primul examen in fata electoratului, un examen pe care credem noi ca l-am trecut cu bine. Saptamana aceasta vom face o analiza mai profunda a rezultatului votului pe fiecare localitate in parte.

Emotia votului n-a fost una determianta doar de prezenta foarte buna a Aliantei 2020 cu niste candidati foarte bine pregatiti si cu un program foarte bine conturat, ci prezenta masiva a fost si datorata de gravele derapaje ale actualei coalitii de guvernare PSD-ALDE-UDMR, care au fost sanctionat la acest la vot. E de apreciat si mobilizarea electoratului din Baia Mare. Am avut prezenti la vot in Baia Mare cu peste 10% mai multi alegatori decat la alegerile locale din 2016. In Baia Mare am castigat 78 din cele 85 de sectii de vot”, a declarat Dan Ivan, intr-o conferinta de presa.

Unul din liderii PLUS Maramures, Florin Barbur, a aratat ca spera ca pe viitor astfel de zile sa fie o normalitate in Romania.

“Traim doua zile exceptionale, ziua de ieri si ziua de astazi, care speram ca pe viitor sa fie intr-un fel o normalitate in Romania. Sunt doua zile exceptionale pentru ca ieri romanii au demonstrati ieri ca in aceasta tara poate sa triumfe cinstea, onesitatea, comepetenta, profesionalismul.

Romanii au demonstrat, prin prezenta lor la vot si prin ceea ce au ales, ca in aceasta tara se poate merge si pe meritrocratie, nu doar pe pile sau pe alte modalitati de a se ajunge la posturi”, a spus Florin Barbur, responsabilul pe comunicare din partea PLUS Maramures.

Deputatul USR de Maramures, Vlad Durus, a declarat ca cetatenii au refulat fata de actuala guvernare, adagaund ca alianta a castigat alegerile in mai multe localitati din judet, printre care si Baia Mare.

“Oamenii au refulat fata de actuala guvernare care timp de aproape trei ani de zile nu a facut altceva decat sa puna pe plan secund bunastarea si guvernarea cetatenilor si sa se ocupe de problemele penale ale liderilor sai.

Am castigat ca si alianta alegerile din municipiul Baia Mare, un scor care ne da dreptul sa speram la alegerile locale de anul viitor sa castigam guvernarea locala. Am castigat alegerile si din orasul Tautii Magheraus, am castigat alegerile si in Grosi, am obtinut rezultate foarte bune in Targu Lapus”, a punctat Vlad Durus.

Vlad HERMAN

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 3
Reclame home 3

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *