REACTIV: A operat piciorul sanatos. “Moartea domnului Lazarescu”, in regia dr. “Stangu’n dreptul”

Reclame home general
Reclame home general
Reclame home general
Reclame home general
Reclame home general
Reclame home general

Editia din aceasta saptamana a emisiunii REACTIV aduce in prim plan incredibilul caz de malpraxis de la Spitalul Judetean Baia Mare.

Mihaela Mihalea, nepoata baimarencei de 85 de ani care a fost operata la piciorul sanatos de catre medicul Radu Dragos, si Andreea Fat, redactor ZiarMM, vor vorbi despre cele intamplare, dar si despre modul in care medicii baimareni aleg sa-i trateze pe pacienti chiar si atunci cand gresesc fata de ei.

Mai multe, in cele de mai jos.

ZiarMM

[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=yySKxAeymRY[/youtube]

Vezi si  Soc! Un chirurg baimarean a operat un picior sanatos, confundand stangul cu dreptul

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 3

Related posts

3 Comments

 1. carcotasul fericit

  eu aproape am ajuns pe mana acestui neispravit care in loc sa se uite la actele mele medicale m-a intrebat sec ” aveti asigurare medicala ” ? iar cand raspunsul meu a fost NU continuare a fost destul de simpla ” pai asta este o mare problema ” si nici macar nu a mai contat ca ajunsesem in Urgenta la neispravitul neispavitilor, care pe deasupra era si director medical la aceea vreme (decembrie 2011).
  In tot cazul ma bucur ca nu am ramas pe mainile acestor Killerii autohtoni, si m-am operat in tara prietena si vecina Hungaria la Clinica in Debrecen.

  Reply
 2. ASISTENT

  … acest medic era si Director medical al Spitalului Judetean Baia M.! Ce frumos ! Ce deontologie poate avea , acuma sarcina ramane in plasa Consiliului etic si al Colegiului medicilor , iar partea penala Procuraturii ! Sa traiesti bine Dle Doctor ! Dupa cum meriti …

  Reply

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *