REACTIV: PMP, surpriza alegerilor europarlamentare

Reclame home general
Reclame home general
Reclame home general
Reclame home general
Reclame home general
Reclame home general

Partidul Miscarea Populara a fost surpriza alegerilor europarlamentare, cel putin in Municipiul Baia Mare, unde a obtinut locul 3, cu 10,68%, dupa Alianta PSD+UNPR+PC si PNL. La nivel de judet, PMP a scos 7,59% de procente, situandu-se pe locul 3.

Prezent in emisiunea REACTIV, secretarul general al PMP Maramures, Adrian Todoran, va vorbi despre alegerile de duminica si ce au insemnat acestea pentru partid.

Mai multe detalii in emisiunea REACTIV, joi, de la ora 20.00.

ZiarMM.ro

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 3
Reclame home 3

Related posts

6 Comments

 1. george

  sincer decat expirati actuali din clasa politica..mai bine astia tineri….tanarul asta e c-am bataios l-am vazut si cand era la pd-l. sau pnl. ar trebui sa mai fie aruncati in fata si oameni noi .bravo lui…sa d-am o sansa tinerilor !!!

  Reply
 2. mihai

  Are ceva baiatul asta in cap ! vocea e mai interesanta ,dar in rest imi place ..mai ales ca da in PSD…

  Reply
 3. INVATATORUL

  Am inteles din ce se vorbeste in cercul meu de prieteni ca la conducerea judeteana al PMP,ar fi un grup de tineri motivati si ambitiosi care si-au propus sa ridice pe plan judetean acest partid la un nivel inalt…Eu dragi mei ma bucur sa aud asta,si promit ca imi voi semna o adeziune in PMP cat de curand si voi pune umarul alaturi de voi la a contrui acest proiect,chiar daca eu nu sunt tocmai tanar si foarte priceput in politica…!!!Va felicit pt scorul bun ce la-ti facut in maramures cat si pt scorul foarte bun din Baia Mare…si sunt sigur ca ati muncit mult ,mai ales ascultand acest interviu si vazand ca ati pornit doar cu trei luni in urma a forma acest partid de la zero…FELICITARI!!!

  Reply
  1. Ionu* Tarzăului...

   Invăţătorule, nu te repezi ca puiul la scuipat, dacă nu mai eşti tânăr şi nici foarte priceput în politică… Ca învăţător, ar trebui să ştii că toţi “puii” sunt drăguţi, simpatici şi promit să fie buni, când vor fi mari… Din păcate, ce s-a rupt din PDL, adică, ce naşte din pisică…face miau, nu ham…

   Reply
  2. The Godfather

   of doamne mai Invatatorule, iarasi postaci de serviciu ai ex-PDL cu texte de graditia.
   Oare cand o sa va dezvatati de acest prost obicei?!?!?
   Ati terminat cu odele si osanalele pentru preamarita Udrisca care face reclama la celebrii carnati de Plescoi?

   Reply

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *