REALITATE – Băimărenii, obligați să încalce legea din cauza lipsei locurilor de parcare

Reclame home 1
Reclame home 1
Reclame home 1

Dacă nu ai locuri de parcare, ești cam obligat să încalci legea. Asta este realitatea. De asta ajungem să vedem mașini parcate pe spațiul verde (cu excepția situației când vorbim de un șofer care se consideră deasupra tuturor și nu îl interesează unde parchează), mașini parcate pe trotuare, mai ales în zona caselor, obturând vizibilitatea celorlalți participanți la trafic sau mașini parcate fără tichet de parcare. E un fel de joacă între șoferi și polițiștii locali, primii fug de ultimii pentru a nu fi amendați.

Astfel explicăm faptul că săptămânal se dau amenzi pentru lipsa tichetului de parcare sau pentru că ai parcat pe locurile special destinate persoanelor cu handicap. Astfel, în ultima săptămână polițiștii locali din cadrul Biroului Circulație, care efectuează controlul în parcările publice cu plată de pe raza Municipiului Baia Mare, au depistat un număr de 2 persoane care au parcat fără drept, pe locurile destinate persoanelor cu dizabilități, întocmind un număr de 2 invitații pentru care s-au întocmit 2 procese- verbale de constatare a contravenției în valoare de 1.000 lei.

De asemenea, polițiștii locali din cadrul Biroului Circulație care execută controlul în parcările publice cu plată de pe raza Municipiului Baia Mare au întocmit un număr de 129 de înștiintări pentru lipsă tichet de parcare în valoare de 6.450 lei.

Dragoș HOJDA

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 3
Reclame home 3

Related posts

1 Comment

  1. Chuck

    Exact in intersectia din poza unde este si semn de STOP pentru ca au fost zeci de accidente, este parcat zilnic pe trecerea de pietoni un Audi bordo al unui domn politist, daca vii de la scoala 3 spre gara nu vezi nimic pana cand esti in mijlocul intersectie plus ca e plin de dube si iesi mereu la risc fara sa vezi.

    Reply

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2