REALITATE – Un singur spital din județ mai are bolnavi de COVID internați

Reclame home 1
Reclame home 1
Reclame home 1

Județul Maramureș a ajuns la 20414 persoane infectate cu SARS-CoV-2 de la începutul pandemiei, adică din martie anul trecut și până în acest moment. Un lucru bun este acela că sunt tot mai numeroase zilele în care nu avem confirmate cazuri de coronavirus în județ. Conform datelor oficiale primite de la autorități, în acest moment vorbim de 3863 pacienți vindecați și externați din spital, 6 pacienți internați în spital, niciunul intubat (toți sunt internați la Spitalul TBC), 5946 pacienți externați la cerere cu test pozitiv până în prezent, 278 persoane carantinate la domiciliu sau în locația declarată.

Ca și număr de teste, am ajuns la 80300 teste efectuate până în prezent, 26 de persoane izolate la domiciliu sau în locația declarată, respectiv numărul deceselor este acum de 1096 persoane.

Pe zone, avem azi, 5 iulie, 10 localități unde mai sunt bolnavi de COVID. Municipiul Baia Mare, cu cele două cazuri confirmate în ultimele 14 zile, a ajuns la o rată de infectare de 0,01. Cele 9 sunt Bicaz, Coaș, Șișești, Săpânța, Recea, Bistra, Rona de Sus, Baia Sprie, Poienile de sub Munte și Baia Mare.

Dragoș HOJDA

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 3
Reclame home 3
Reclame home 3

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2