Realizare de exceptie pentru studentii Universitatii de Nord Baia Mare – Acestia au castigat concursul „La Mall”, organizat de Cassa Loco (VIDEO)

Reclame home 1
Reclame home 1
Reclame home 1

Studentii Universitatii de Nord din Baia Mare au castigat concursul intitulat „La Mall”, cu un clip realizat in cateva zile. Competitia s-a desfasurat in perioada 7 iunie – 7 iulie si a fost organizata de trupa Cassa Loco.

Unul dintre realizatorii clipului castigator este Lucretiu Pop, student in anul I la Comunicare si Relatii Publice. „Impreuna cu o colega de la Jurnalism, Andreea Achim, ne-am pus pe treaba si dupa vreo 6 zile de filmari, si o dupa masa de motantat, videoclipul a fost gata.

Desi a fost relativ tarziu inscris (celelalte avand avantajul de a fi prezente cu doua saptamani inaintea noastra sau chiar mai mult), a acumulat un numar mare de fani. Pana la sfarsitul concursului a devenit al 3-lea cel mai vizionat clip (din cele 48 inscrise), al doilea cel mai votat si primul cel mai comentat”, a declarat Lucretiu Pop, foarte mandru de realizarea sa si a colegilor.

In cadrul unui concert sustinut la Bistrita, Cassa Loco a anuntat castigatorul concursului. Clipul realizat de tinerii studenti a fost singura inscriere din Baia Mare.

Felicitari studentilor baimareni pentru aceasta realizare, care, cu siguranta, le deschide perspective la care nici nu s-au gandit pana acum.

ZiarMM.ro

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 3
Reclame home 3

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2