Realizare de exceptie pentru studentii Universitatii de Nord Baia Mare – Acestia au castigat concursul „La Mall”, organizat de Cassa Loco (VIDEO)

Studentii Universitatii de Nord din Baia Mare au castigat concursul intitulat „La Mall”, cu un clip realizat in cateva zile. Competitia s-a desfasurat in perioada 7 iunie – 7 iulie si a fost organizata de trupa Cassa Loco.

Unul dintre realizatorii clipului castigator este Lucretiu Pop, student in anul I la Comunicare si Relatii Publice. „Impreuna cu o colega de la Jurnalism, Andreea Achim, ne-am pus pe treaba si dupa vreo 6 zile de filmari, si o dupa masa de motantat, videoclipul a fost gata.

Desi a fost relativ tarziu inscris (celelalte avand avantajul de a fi prezente cu doua saptamani inaintea noastra sau chiar mai mult), a acumulat un numar mare de fani. Pana la sfarsitul concursului a devenit al 3-lea cel mai vizionat clip (din cele 48 inscrise), al doilea cel mai votat si primul cel mai comentat”, a declarat Lucretiu Pop, foarte mandru de realizarea sa si a colegilor.

In cadrul unui concert sustinut la Bistrita, Cassa Loco a anuntat castigatorul concursului. Clipul realizat de tinerii studenti a fost singura inscriere din Baia Mare.

Felicitari studentilor baimareni pentru aceasta realizare, care, cu siguranta, le deschide perspective la care nici nu s-au gandit pana acum.

ZiarMM.ro

Related posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *