REALIZARE – Sală de sport școlară de 102 locuri recepționată în Moisei

Reclame home 1
Reclame home 1
Ieri, 19 august, s-a recepționat sala de sport școlară de 102 locuri, în comuna Moisei, obiectivul de investiție fiind destinat atât uzului didactic, cât și publicului larg, proiectul fiind optim organizat pentru desfășurarea competițiilor sportive, pentru jocuri de fotbal, handbal, baschet, volei, tenis de câmp.
Potrivit informațiilor furnizate de către primarul Grigore Tomoiagă, partea de la parter este dedicată sportivilor și activităților acestora, iar partea de la etaj este dedicată spectatorilor: „Sala, în regim de înălțime P+1 permite și organizarea de activități culturale sau recreative (expoziții, serbări etc ) competiții, concursuri non-sportive.
Proiectul ”Sala de Sport Școlară 102 locuri – Combustibil Solid, Loc. Moisei, Jud. Maramureș”, a fost realizat prin Compania Națională de Investiții (..) la solicitarea Primăriei Moisei ”.
„Lucrările au fost începute în primăvara anului 2020 iar valoarea finanțării pentru construirea sălii de sport a fost de 6.556.708 RON. Investiția este impresionantă! Are toate facilitățile unei săli de sport moderne, atât pentru orele de sport, cât și pentru competiții. Totul este realizat la standarde înalte! Sala de Sport din comuna noastră este pentru toți iubitorii de mișcare. Suntem mândri de această realizare și cred cu tărie că ea completează în mod ideal infrastructura școlară locală”, susține primarul Grigore Tomoiagă.
Dragoș HOJDA
Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 3
Reclame home 3

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2