RECEA – Realizarea Centrului de Terapii Alternative „Althera”, în linie dreaptă

Reclame home 1
Reclame home 1
Realizarea Centrului de Terapii Alternative – Althera – în linie dreaptă. O spune Consiliul Județean Maramureș, care ține să sublinieze că după trei luni de la demararea lucrărilor aferente etapei de construire a Centrului de Terapii Alternative din localitatea Recea din cadrul proiectului ALTHERA – Alternative Therapies in Maramures and Ivano – Frankivsk, lucrările sunt conform graficului asumat de către Antreprenor.
Astfel, pentru construirea centrului care va cuprinde 7 cabinete medicale pentru terapii specifice, un parc senzorial și o arenă mare pentru terapie inovatoare cu animale, constructorul a reușit să finalizeze etapa de fundație și cea de structură. În prezent, se efectuează lucrări de închideri perimetrale – zidărie și de asamblare a structurii metalice de la acoperișul clădirii, care va oferi copiilor cu dizabilități și familiilor acestora posibilitatea să aibă acces la servicii medicale alternative, importante pentru recuperarea acestora”, precizează Ionel Bogdan.
“Se lucrează intens la construirea Centrului de Terapii Althera, iar în prezent ne aflăm în graficul asumat la demararea lucrărilor. Odată finalizat, Althera va reprezenta unul dintre cele mai complexe centre de terapii alternative din România, care va oferi suportul necesar copiilor cu dizabilități. Proiectul Althera este unul special, datorită scopului pe care îl are și îmi doresc să vină în sprijinul a cât mai multor copii care au nevoie de aceste terapii specifice.
Proiectul ALTHERA, în valoare totală de 3.349.588,15 euro, are ca obiectiv general îmbunătățirea serviciilor medicale și complementare ale terapiilor alternative pentru copiii cu dizabilități din Maramureș și Ivano – Frankivsk, fiind un proiect pilot, unic în România”, a declarat Ionel Bogdan, președintele CJ Maramureș.
Dragoș HOJDA
Print Friendly, PDF & Email
Reordonat – Reclame home 2

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole