Recensamantul circulatiei pe drumurile Maramuresului

CNADNR-drumMarti, 28 aprilie, lucratorii S.C. Drumuri Poduri SA au demarat recensamantul circulatiei pe toate drumurile din Maramures.

Actiunea, inceputa de la ora 7 dimineata, a durat 14 ore si isi propune stabilirea valorilor de trafic pe toate categoriile de drumuri, scrie cjmaramures.ro.

„O asemenea actiune se face o data la 4 ani si urmareste identificarea locurilor unde se impun diferite categorii de lucrari de reabilitare sau de asfaltare. Pe toate drumurile din judet se efectueaza lucrari in scopul asigurarii sigurantei circulatiei. Acestea presupun revizii la toate tablele si indicatoarele rutiere. Cele deteriorate vor fi indreptate, vopsite si, acolo unde este cazul, inlocuite”, afirma presedintele Consiliului Judetean Maramures, Zamfir Ciceu.

De asemenea, in aceasta saptamana se efectueaza lucrari de intretinere pe diferite tronsoane de drum. In zona Chelinta – limita judet Salaj se fac pietruiri, iar pe D.J.182B (Baia Mare – Somcuta Mare) si D.J.183C (Coas – Copalnic) se lucreaza la intretinerea imbracamintii asfaltice prin plombari la cald cu mixtura asfaltica.

Pe D.J.186 dintre Vadu Izei si Sacel se efectueaza frezari, in scopul pregatirii pentru turnarea de imbracaminte asfaltica.

ZiarMM

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 2
Reclame home 2

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame home 1