RECLAMAȚIE BAIA MARE – Bărbat reținut pentru 24 de ore după bătăi repetate aplicate câinelui său

Reclame home 1
Reclame home 1
Reclame home 1

Băimărenii reclamă orice act de abuz asupra animalelor. Ieri, 6 iunie, cineva a făcut o sesizare la poliția din Baia Mare cu privire la posibile acte de rănire/schingiuire a unui exemplar canin. În urma reclamației primite, polițiștii Biroului pentru Protecția Animalelor s-au deplasat într-un imobil de pe strada Petru Rareș din Baia Mare, în vederea efectuării de verificări.

Potrivit informațiilor furnizate de către IPJ Maramureș, astăzi, 7 iunie, „în urma cercetărilor și activităților întreprinse de polițiști, s-a constatat că un bărbat, de 44 de ani, ar fi deținut un exemplar canin metiș, asupra căruia ar fi exercitat, în mod periodic, acte de violență”.

„În cauză, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Baia Mare, polițiștii efectuează cercetări sub aspectul comiterii infracțiunii de schingiuirea animalelor, faptă prevăzută de art. 25, alin. 3, lit.b), din Legea nr. 205 din 2004, iar, față de bărbatul de 44 de ani, a fost luată măsura reținerii, pentru 24 de ore.

Acesta urmează să fie prezentat în fața instanței de judecată în vederea luării măsurilor legale care se impun”, au precizat polițiștii.

Dragoș HOJDA

Print Friendly, PDF & Email
Reordonat – Reclame home 2

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole