Recomandarile politistilor maramureseni pentru sarbatori in siguranta

politist-cautare 2Politistii maramureseni vor fi la datorie in perioada Sarbatorilor de Iarna si vor actiona pentru prevenirea si combaterea infractiunilor, atat a celor ce se comit cu violenta, cat si a celor care vizeaza patrimoniul.

De asemenea, politistii rutieri vor desfasura activitati pentru prevenirea producerii accidentelor pe fondul consumului de alcool si vitezei excesive precum si de fluidizare a traficului rutier, se arata in buletinul informativ al IPJ Maramures.

Pentru a avea sarbatori fara evenimente negative, politistii maramureseni va recomanda:

Atentie la colindatori ! Nu toti cei care vin la usa dumneavoastra au ganduri bune. Feriti-va de persoanele care nu prezinta incredere, invatati si copiii sau persoanele in varsta pe care le aveti in grija sa nu deschida necunoscutilor. Nu lasati usile apartamentelor sau portile caselor neasigurate. Daca aveti musafiri si este veselie si zgomot in casa, s-ar putea sa nu auziti eventualii intrusi care „incearca” usile de acces, luand de pe holurile locuintelor ce prind la indemana, haine sau posete.

In locurile publice, aveti grija de bunurile dumneavoastra! Nu afisati ostentativ bunurile de valoare, nu va lasati copiii nesupravegheati si nu le permiteti sa poarte cheia locuintei la vedere!

Evitati sa intrati in discutie cu necunoscutii care va abordeaza pentru diferite acte de caritate pot fi escroci, al caror scop este acela de a va insela!

Nu consumati in exces bauturi alcoolice, comiterea faptelor antisociale poate fi inlesnita de consumul de alcool !

Nu raspundeti la provocari cu violenta, incercati sa evitati conflictele, iar daca nu reusiti, sunati de urgenta la numarul 112!

ZiarMM

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 2
Reclame home 2

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame home 1