Record istoric pentru castigul mediu. Liviu Marian Pop: e o confirmare a programului PSD

Reclame home 1
Reclame home 1

Cu 1% a crescut castigul salarial mediu net la nivel national, in luna aprilie fata de nivelul din luna precedenta, pana la un nou record istoric, fiind de 2.366 lei (522 euro), iar venitul mediu brut a crescut cu 1,1%, fiind de 3.291 lei (727 euro), potrivit datelor publicate de Institutul National de Statistica (INS). La calcularea castigului salarial mediu net au fost incluse: salariul, bonusurile si tichetele.

Este o confirmare oficiala, ca programul de guvernare al PSD aduce mai mulţi bani in buzunarele romanilor. Un salariu mediu mai mare inseamna mai multi romani in clasa de mijloc, inseamna cresterea bunastarii. Veniturile mai mari ii motiveaza pe tineri sa ramana sa munceasca in tara.

In aprilie, castigul mediu brut a urcat cu 1,1% fata de martie si cu 14,3% fata de aprilie 2016, in contextul in care salariul minim brut pe economie a fost majorat de guvern cu 16% la 1 februarie, de la 1.250 lei pana la 1.450 lei”, a scris pe pagina sa de Facebook senatorul Liviu Marian Pop.

Salariile nominale nete cele mai mari au fost inregistrate pe segmentul tehnologia informatiei (5.968 lei), iar cele mai mici in hoteluri si restaurante (1.395 lei), transmite Institutul National de Statistica.

ZiarMM

 

 

 

Print Friendly, PDF & Email
Reordonat – Reclame home 2

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole