Recreați-vă în oaza de relaxare AQUASTAR!

Reclame home 1
Reclame home 1

Începând de sâmbătă 17 septembrie, de la ora 10.00, complexul acvatic Aquastar îşi redeschide porţile pentru toate persoanele dornice de relaxare şi recreere în Imperiul Apelor. Programul de funcţionare se modifică și nu în ultimul rănd revin promoţiile mult aşteptate şi îndrăgite. 

În extrasezon te distrezi mai mult şi mai bine doar la primul și unicul aquaparc din regiunea noastră, la Aquastar din Satu Mare. Lucrările de renovare şi întreţinere sunt finalizate, iar din 17 septembrieImperiul Apelor Aquastar îi aşteaptă pe toţi iubitorii de bălăceală şi relaxare într-un ambient şi mai primitor şi mai curat. Vara abia a trecut şi poate nu ai avut timp să te relaxezi.  Nu e nimic, Aquastar te așteaptă, poate consideri că “bateriile tale“ nu sunt 100% încărcate cu toate că ai fost deja în concediu. Nu e nimic, Aquastar îţi sare în ajutor, poate cauţi un loc unde să îşi petreci sfârşitul de săptămână alături de familie sau prieteni, la Aquastar găseşti tot ce îţi doreşti. Echipa de profesionişti a celui mai mare complex acvatic din regiunea de Nord Vest a României a pregătit, până în cele mai mici detalii, locul perfect în care tu să te simţi ca în paradis.

Piscina de relaxare şi distracţii este construită dintr-un ansamblu complex de bazine având o adâncime maximă de 140 centrimetri, iar apa are temeperatura perfectă de 30-32 grade Celsius. Aceasta este dotată cu sistem de hidro-aeromasaj, de tip jacuzzi şi alte elemente de senzaţie precum duşuri în formă de “gât de  lebădă“, casacadă de presiune şi alte surprize. Tot în incinta complexului mai puteţi găsi bazinul de înot pentru începători şi o piscină pentru copii. Aquapark-ul Aquastar dispune şi de două bazine cu apă termală, unul semiacoperit şi altul în aer liber. Apa deja cunoascută pentru efectele benefice asupra afecţiunilor reumatismale inflamatorii, degenerative, abarticulare, afecţiunile post-traumatice, neurologice periferice şi centrale, ginecologice şi asociate, este extrasă din puţuri proprii şi de la o adâncime de 1300 metri, respectiv 600 metri şi are o temperatură de 70 grade Celsius, respectiv 38 grade Celcius. 

Aquastar nu este un complex doar pentru bălăceală, aici găseşti şi o bază de tratament numită Aqua Medica unde vă aşteaptă o gamă largă de servicii de fizioterapie, kinetoterapie, hidroterapie şi masaj. De asemena “Lumea Saunelor“ este pregătită să îi treci pragul, iar  tratamentul cu peştişorii îţi va oferi o experenţă inedită. Cei care doresc să îşi menţină condiţia fizică pot profita de sala de fitness “Robi Fitness“ dotată cu aparate noi şi moderne. Înotul este o activitate ce ajută la dezvoltarea musculară armonioasă. Aquastar vă așteptă la cursuri de înot pentru începători și avansați cu instructorispecialiști în domeniu. Nu în ultimul rând la restaurantul din incinta complexului Aqustar găsiţi mâncăruri delicioase, special preparate pentru a statisface până şi cele mai pretenţioase gusturi. 

Orarul de funcţionare a complexului acvativ este de luni până duminică de la ora 10.00 la 21.00. 

Aflându-ne deja în extrasezon, pentru bucuria multora, reapare biletul Matinal, valabil de luni până vineri între orele 10.00 şi 14.00 la preţul de doar 22 lei indiferent de vârstă. 

Se reintroduce biletul Siesta valabil de luni până vineri între orele 14.00 şi 17.00 la preţul de doar 30 lei indiferent de vârstă. Pe lângă accesul la piscine,cei care optează pentru acest bilet  vor avea, în plus, acces nelimitat în “Lumea Saunelor“. 

Echipa Aquastar s-a gândit şi la persoanele care muncesc până spre seară aşa căîn continure rămân bilete promoţionale de după-amiază. Acestea sunt valabile numai de luni până vineri de la ora 17:30. Costul unui bilet pentru adulţi este de 30 lei, iar cel pentru pensionari, elevi şi copii 22 lei. Toate biletele includ  dulapul în vestiar.

Bilete promoţionale sunt valabile doar în zilele lucrătoare, iar în weekend, sambăta şi duminica, sunt valabile biletele pe toată ziua.  

Mai multe informaţii puteţi găsi pe www.aquastrsatumare.ro

Print Friendly, PDF & Email
Reordonat – Reclame home 2

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole