septembrie 21, 2019

Reducerea CAS cu 5% se va discuta in aprilie cu FMI, Comisia Europeana si Banca Mondiala

Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2

Premierul Victor Ponta a spus duminica seara ca in aprilie se va discuta despre reducerea CAS cu 5% cu Comisia Europeana, Fondul Monetar International si Banca Mondiala si atunci se va sti cand si in ce masura se va realiza, scrie Agerpres.

“Pot sa va spun ca in aprilie cu Comisia Europeana, Fondul Monetar International, Banca Mondiala unul din principalele obiective ale discutiilor pe care o sa le avem va fi reducerea cu 5% a CAS si atunci o sa stim si cand si in ce masura chiar se realizeaza, dar din punctul nostru de vedere este un obiectiv destul de important si care ar putea ajuta pe termen mediu nu doar la dezvoltarea mediului de afaceri, dar si la combaterea evaziunii fiscale”, a spus Ponta, la Romania TV.

Premierul a afirmat ca in ce priveste sistemul de pensii contul individual de economisire va fi o mare provocare si se va referi la cei care ies la pensie peste 40 de ani.

In ce priveste o noua lege a pensiilor, Ponta a mentionat ca aceasta trebuie discutata inainte de a fi adoptata cu Curtea Constitutionala.

 

Reclame home 1
Reclame home 1

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *