Referendum fara incidente in judetul Maramures

Reclame home general
Reclame home general
Reclame home general
Reclame home general
Reclame home general
Reclame home general

Peste 300 de politisti, alaturi de jandarmi, pompieri, politisti de frontiera si reprezentantii celorlalte structuri teritoriale ale Ministerului Afacerilor Interne, au fost angrenati in organizarea si desfasurarea Referendumului din 6 si 7 octombrie 2018 si au luat toate masurile, din competenta, pentru asigurarea unui climat de liniste si siguranta publica.

Una dintre principalele misiuni ale politistilor a fost asigurarea unei interventii rapide la sesizarile privind posibile incalcari ale legii.

Fortele angrenate au desfasurat misiuni pentru  asigurarea masurilor de protectie, ordine si siguranta publica, la sectiile de votare, precum si in locurile de depozitare a buletinelor de vot.

“Prezenta politistilor si a celorlalte forte de ordine precum si masurile de paza si protectie instituite la locatiile sectiilor de votare au condus la buna derulare a procesului electoral. Astfel, pe parcursul celor doua zile in care s-a desfasurat Referendumul, in judetul Maramures nu au fost inregistrate  incidente de natura sa perturbe procesul de votare si nu au fost constatate incalcari ale legislatiei electorale.

Politistii multumesc maramuresenilor ca au inteles sa respecte legislatia electorala si regulile de convietuire sociala!”, se arata intr-un comunicat al IPJ Maramures.

Vlad HERMAN

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 3
Reclame home 3

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *