septembrie 17, 2021

REFERENDUM MARAMURES: Presedintii sectiilor de votare care s-au retras au fost inlocuiti

Reclame home 1
Reclame home 1
Reclame home 1

La intalnirea Comisiei Tehnice judetene pentru organizarea si desfasurarea referendumului national pentru revizuirea Constitutiei din data de 6 si 7 octombrie au fost discutate aspecte cu privire la principalele actiuni, se arata intr-un comunicat al Prefecturii Maramures.

In aceasta perioada au fost cinci ordine de prefect (constituirea comisiei tehnice judetene, constituirea grupului tehnic de lucru, reorganizarea comisie tehnice judetene, dimensiunea stampilei biroului electoral de circumscriptie si graficul de distribuire a materialelor).

”La nivelul judetului nostru au fost organizate 435 sectii de votare. Am primit de la nivel central materialele necesare pentru buna desfasurare a referendumului: 469.928 buletine de vot, 433 683 timbre autocolante si 2175 stampile cu inscriptia ”Votat”. Acestea au fost depozitate si asigurate cu paza militarizata in Palatul Administrativ. Angajatii institutiei noastre au pregatit, in aceste zile, toate materiale necesare pentru buna desfasurare a procesului electoral, care vor fi transportate si predate in teritoriu, conform graficului de distribuire si rutelor stabilite”, a spus prefectul Vasile Moldovan.

Pana in prezent, la nivelul judetului Maramures s-au retras 163 de presedinti ai sectiilor de votare. Acestia au fost inlocuiti de catre Tribunalul Maramures, prin tragere la sorti.  

ZiarMM

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 3
Reclame home 3

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2