Reforma lui Cseke: Ministerul Sanatatii a uitat de personalul redistribuit de la Spitalul TBC Baia Mare, lasandu-l fara bani

Reclame home general
Reclame home general
Reclame home general
Reclame home general
Reclame home general
Reclame home general

Infirmierele si asistentii veniti de la Spitalul din Baia Sprie si Somcuta Mare la Spitalul TBC Baia Mare, ca urmare a comasarii spitalelor, au fost uitati de Ministerul Sanatatii, care le-a platit salariile doar pe doua luni – aprilie si mai. Semnalul a fost tras de directorul DSP Maramures, Rares Pop, la o intalnire cu subprefectul judetului.

Cu toate acestea, managerul Spitalului de Pneumoftiziologie Baia Mare, Sorina Pintea, afirma ca nu exista probleme cu plata salariilor, dupa ce personalul a fost rearanjat intr-o alta schema, dar ca ministerul da dovada de neseriozitate.

“Deocamdata nu exista probleme cu salariile, dar ideea este ca ministerul a promis ca da bani pentru ei si n-a dat. Au dat doua luni, iar dupa aia n-au mai dat si atunci a trebuit sa-i rearanjam putin in schema. Putem sa le dam salariile, dar este vorba de o promisiune neonorata si asta e suparator.

Este vorba de 15 angajati din 26 cati au fost, dar unii au plecat pe maternitate, in somaj sau in pensie. Noi i-am preluat, trebuie sa avem grija de ei, dar se pare ca pe altii nu-i intereseaza”, a declarat, pentru ZiarMM.ro, Sorina Pintea.

Vlad HERMAN

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 3

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *