Regaseste TransilvaniaCOOL, la Radio Transilvania

Radio Transilvania, prima retea regionala privata din Romania, da de stire o mare innoire. Reteaua radio se relanseaza, cu un look si un sound nou, cool, ca o adiere plina de prospetime. Regaseste TransilvaniCOOL este noua pozitionare a postului, care din cele 13 statii de emisie va da o voce noua tuturor transilvanenilor.

Pentru a marca acest lucru, Radio Transilvania va organiza o serie de evenimente adresate in prima faza mediului de business si politico-administrativ, in orasele importante ale retelei. Iar pentru ca aventura sonora a radioului a inceput la Oradea, primul eveniment va avea loc acolo, odata cu inceputul primaverii, pe 28 februarie.

Cu grai ardelenesc adus la zi, cu empatie si prietenie, evenimentul da in acelasi timp startul unei campanii de comunicare multichannel a noii pozitionari, prin care ascultatorii, partenerii si brandurile zonei vor redescoperi atractivitatea si caracterul original al postului in peisajul media national.

Evenimentele vor fi animate de echipa Radio Transilvania, care va dezvalui noua abordare a postului: stiri pozitive, muzica faina, zambete matinale si fapte de seama. Atmosferava fi asezonatacu o degustare de vinuri, o calatorie de bun gust prin cramele transilvanene, asigurata de renumitul oenolog Dorin Popa. De asemenea, va fi vizionat spotul de prezentare al postului, spot ce va rula ulterior in cadrul campaniei.

Radio Transilvania este actual, fara a uita spiritul locului si traditiile, simte local si comunica global. Esenta noului mesaj va fi: „Simti muzica, simti diferenta – Radio Transilvania e TransilvaniCOOL,pe acelasi ton si cu aceeasi intensitate in Oradea, Cluj-Napoca, Satu Mare, Bistrita, Zalau, Baia Mare, Turda, Ludus, Beclean, Medias, Alesd, Beius si Carei!”

Radio Transilvania emite neintrerupt din 1995. Formatul sau este adult contemporary, difuzand intr-o reteta unica muzica ultimelor 3 decenii. Postul are buletine de stiri locale, regionale, nationale si internationale, intr-un mix bine compus. In prezent, postul trece printr-un proces sustinut de modernizare tehnica si de schimbare a politicii editoriale.

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 2
Reclame home 2

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame home 1