Regina Elisabeta a II-a, insultata dupa trimiterea primului sau mesaj pe Twitter

Reclame home 1
Reclame home 1

Regina Elisabeta a II-a a Marii Britanii a primit sambata insulte pe Twitter, dupa ce vineri seara a transmis primul sau tweet, cu ocazia inaugurarii unei noi expozitii la Muzeul Stiintelor din Londra, informeaza sambata EFE citata de Agerpres.

Primul mesaj trimis pe Twitter de suverana in varsta de 88 de ani, de pe o tableta la contul @BritishMonarchy, a facut sa-i creasca numarul de „followeri”, de la 722.000 la 820.000 in cateva ore. Au aparut insa si primele insulte si comentarii jignitoare.
Responsabilii Palatului Buckingham au respins posibilitatea de a lua masuri, spunand ca sunt perfect constienti „de natura Twitter-ului, unde fiecare poate sa-si exprime opinia”. „Am vazut cateva tweet-uri continand vulgaritati, dar acesta este natura acestui format”, a declarat o sursa.

Politia britanica a confirmat ca nu a primit nicio plangere, prin urmare nu va ancheta subiectul. Alaturi de insulte, regina a primit mesaje care ii cer sa-si exprime opinia despre unele programe populare de televiziune, sau sa posteze poze cu animalele sale de companie.

In primul sau tweet transmis vineri, regina a scris: „Este o placere sa deschid expozitia cu privire la ‘era informatica’, azi, la @ScienceMuseum si sper ca publicul o va vizita cu placere”, semnand ‘Elizabeth R’ (Elizabeth Regina).

 

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 3
Reclame home 3

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2