Regina Elisabeta a II-a le-a daruit lui Meghan Markle si printului Harry o casa la tara

Dupa nunta printului Harry cu Meghan Markle, regina Elisabeta a II-a le-a daruit ducilor de Sussex o casa la tara in comitatul Norfolk, potrivit ziarului spaniol ABC, informeaza AGERPRES.

Casa, care a fost mostenita de regina in 1952, a apartinut anterior regelui George al V-lea si reginei Mary, bunicii Elisabetei a II-a. Ducii de Cambridge, Kate Middelton si printul William au primit in dar o proprietate similara dupa nunta lor din 2011.

Noua casa se adauga astfel celor trei proprietati pe care le au deja de tinerii casatoriti.

Resedinta lui Meghan Markle si a printului Harry este Nottingham Cottage, o casa cu etaj care se afla in complexul Palatului Kensington. Ei mai au o casa in afara Londrei, la Cotswolds, unde ii au ca vecini pe David si Victoria Beckham, precum si vila York Cottage, care este de fapt vechea casa in care au locuit ducii de York.

Potrivit ABC, Meghan Markle este un mare castig pentru Coroana Britanica, deoarece aduce un aer de modernitate. Dupa intoarcerea din luna de miere, ducesa de Sussex isi va lansa agenda oficiala ca membra a Casei regale britanice.

Ea o va insoti pe regina Elisabeta a II-a in voiajul sau la Chester, la nord-est de Londra, unde vor prezida impreuna inaugurarea unui pod la Widnes, iar apoi vor asista la deschiderea unei sali de teatru la Primaria din Chester, incheie ABC.

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 2
Reclame home 2

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame home 1