Regina Elisabeta a II-a, cat pe ce sa fie impuscata de… unul dintre militarii din Garda de la Buckingham

Reclame home 1
Reclame home 1

regina-elisabeta-a-II-aUn militar din Garda regala a luat-o pe regina Elisabeta a II-a, care obisnuieste sa se plimbe noaptea in jurul Palatului Buckingham, drept un intrus si a fost cat pe ce sa traga asupra ei, scrie joi huffingtonpost.fr, care citeaza o informatie aparuta in The Times, transmite AGERPRES.

Pentru ca nu s-a intamplat nimic grav, povestea este acum una care provoaca zambete, scrie portalul. Potrivit The Times, care vorbeste despre „cel mai ciudat incident regal”, regina Elisabeta a II-a era cat pe ce sa fie impuscata mortal, dar nu de un terorist sau de un dezechilibrat, ci chiar, accidental, de unul dintre membrii Garzii de la Palatul Buckingham.

Cotidianul britanic a relatat miercuri ca incidentul s-a produs in jurul orei 03.00 dimineata intre regina, careia ii place sa faca plimbari nocturne in jurul Palatului Buckingham, si acest militar.

Vazand o silueta care se apropia in intuneric, despre care credea ca este un instrus, barbatul ar fi strigat: „Cine-i acolo?”

Apoi, dandu-si seama ca era chiar regina Elisabeta a II-a in persoana, el ar fi adaugat: „Doamne, Maiestatea Voastra, era cat pe ce sa trag asupra dumneavoastra”.

Regina, care si-a pastrat simtul umorului, i-ar fi raspuns: „Nu-i nimic. Data viitoare, va voi suna in prealabil, ca sa nu fiti obligat sa ma doborati”.

Fara legatura cu aceasta intamplare, Palatul Buckhingham a anuntat joi ca isi va modifica orarul pentru schimbarea Garzii din ratiuni de securitate. Incepand cu 16 ianuarie, ceremonia se va derula in zile fixe — lunea, miercurea, vinerea si duminica — si va incepe cu jumatate de ora mai devreme, respectiv la ora locala 11.00.

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 3
Reclame home 3

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2