Regina Elisabeta a II-a a Marii Britanii a fost fotografiata calare in ajunul implinirii a 91 de ani

Reclame home 1
Reclame home 1
Reclame home 1

Regina Elisabeta a II-a a Marii Britanii, care va implini 91 de ani la 21 aprilie, a fost fotografiata calare si fara cascheta de protectie la sfarsitul saptamanii trecute, potrivit unor imaginii publicate de ziarul britanic „The Telegraph” si citate de EFE, informeaza AGERPRES.

Cea mai longeviva suverana din istoria Marii Britanii continua sa se bucure, in pofida varstei inaintate, de unul din hobby-urile sale preferate de cand era o copila, deoarece potrivit propriilor sale declaratii „o face sa se simta o fiinta umana”.

Elisabeta a II-a a facut o plimbare cu calul pe malul raului Tamisa si in imprejurimile castelului Windsor, situat in afara Londrei, unde regina locuieste mare parte a anului, noteaza ziarul. Mama printului Charles, mostenitorul tronului britanic, a refuzat intotdeauna sa poarte cascheta pentru a nu-si deranja coafura iar in locul ei poarta un batic legat sub gat.

Ziarul ‘The Telegraph’ subliniaza ca regina este din nou sanatoasa dupa ce a suferit de o raceala puternica la sfarsitul anului trecut care a impiedicat-o sa-si exercite angajamentele oficiale, precum asistarea la slujba de Craciun si la petrecerea de Anul Nou la resedinta Sandringham, din comitatul Norfolk.

Anul acesta regina si sotul sau, printul Phillipe, 95 de ani, si-au amanat venirea la Londra de la Sandringham din acest motiv.

Raceala puternica nu a impiedicat-o totusi pe regina sa participa la petrecerea de Anul Noul desfasurata in aceasta resedinta din provincie.

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 3
Reclame home 3
Reclame home 3

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2