Registrul Auto Roman va lucra cu publicul si in zilele de sambata, pana la sfarsitul anului 2017

Reclame home 1
Reclame home 1

Toate reprezentantele Registrului Auto Roman (RAR) vor lucra cu publicul in zilele de sambata, pana la sfarsitul anului 2017, ca urmare a gradului ridicat de solicitari din partea clientilor, a anuntat, miercuri, RAR, informeaza AGERPRES.

„Masura a fost luata de conducerea RAR ca urmare a gradului ridicat de solicitari din partea clientilor, care se programeaza sa obtina actele necesare in vederea primei inmatriculari in Romania a vehiculelor second-hand. Astfel, in toate reprezentantele RAR se va lucra in fiecare zi de sambata, incepand cu data de 04.11.2017, de la ora 8:00 la ora 14:00. Exceptie fac zilele de 2, 23 si 30 decembrie 2017”, se mentioneaza intr-un comunicat remis AGERPRES.

Decizia a fost luata de catre directorul general al RAR, George-Adrian Dinca, pentru a scurta timpul de asteptare la activitatile Registrului Auto Roman.

Potrivit sursei citate, sistemul call center national le permite posesorilor de autovehicule sa obtina programare in oricare dintre reprezentantele RAR. Numarul unic 021/ 9672 le sta la dispozitie in acest sens. Exista, de asemenea, optiunea programarii online pe site-ul institutiei www.rarom.ro.

Print Friendly, PDF & Email
Reordonat – Reclame home 2

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole