Reinnoieste-ti parcul auto! Vezi cateva solutii de leasing

Reclame home 1
Reclame home 1
Reclame home 1

Veneto Banca vine cu o oferta prin care clientii isi pot pune mai usor in aplicare planurile de dezvoltare a afacerii. Astfel, cei care doresc sa-si reinnoiasca parcul auto pot alege cateva solutii de leasing:

Alege solutiile noastre de leasing:

Leasing Auto – pentru achizitia de autoturisme, autovehicule comerciale usoare, grele si speciale, semiremorci etc.

Leasing Echipamente – pentru achizitia de linii de productie, utilaje pentru constructii, aparatura medicala, utilaje agricole etc.

Leasing Imobiliar – pentru achizitia de spatii comerciale, fabrici, hale, centre logistice, birouri, prin finantari de tip „buy and lease” si „sale and lease back”.

Finantarile se acorda in lei sau euro, pentru achizitionarea de bunuri noi. Tot ce trebuie sa faci este sa alegi bunul dorit de la orice furnizor autorizat, iar noi ne ocupam de achizitionarea acestuia;

Beneficiezi de o oferta personalizata ce tine seama de nevoile specifice si capacitatea de rambursare. Prin urmare si planurile de rambursare sunt flexibile, stabilite de comun acord, in functie de particularitatile si sezonalitatea afacerii tale;

Finantam pana la 85% din valoare de achizitie, in functie de tipul bunului ce face obiectul contractului de leasing;

Lucrezi cu o singura institutie care iti ofera servicii integrate bancare si de leasing, permitandu-ti sa economisesti costuri si timp pentru tranzactiile legate de leasing.

VENETO BANCA
Agentia Baia Mare
Baia Mare, B-dul Unirii, Nr. 9
Tel: (+40) 262 274 323 Fax: (+40) 262 274 328
www.italo-romena.ro

ZiarMM.ro

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 3
Reclame home 3

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2