Rejele manelelor nu le-a ramas dator. Le-a dat tiganilor din Chelinta cheful promis (VIDEO)

Reclame home 1
Reclame home 1

Un cititor ne-a transmis mai multe detalii despre ce s-a intamplat ieri la Ulmeni, cu ocazia alegerilor locale.

Conform acestuia, candidatul Lucian Morar a petrecut clipe bune in sectia de votare din Chelinta, dupa care a dat drumul la chef, cu manele, chiar inainte de aflarea rezultatelor, in centrul orasului. Asta in ciuda faptului ca unii tineri trebuiau sa dea BAC-ul in dimineata urmatoare.

„Domnul M. nu s-a miscat ieri de la sectia de votare din Chelinta, statea afara si influenta oamenii, pe urma a intrat in sectia de votare din Chelinta, stand langa urne, urmarind voturile oamenilor (rromilor). Am inteles ca a fost un reporter, iar cand au inceput sa i se puna intrebari „ce cauta in sectie” si sa fie filmat, rromii au agresat reporterul (la un mod mai putin violent, impingadu-l doar).

Cheful a inceput inainte de aflarea rezultatelor finale (inca sunt contestate unele voturi), la Pizzeria din Ulmeni. Bineinteles ca s-au adunat un numar destul de mare de rromi din Chelinta care asteptau mancare si bautura inca de la ora 18.

Doamna Ioana P, iubita primarului, cantareata de muzica populara s-a adaptat, cerintelor publicului si a cantat manele, muzica specifica oamenilor lor (in jurul orei 21:30-22). A avut supriza de a fi ceruta in casatorie, iar publicul fiind foarte bucuros ca a avut ocazia sa le fie alaturi in acel moment important din viata lor, a urcat pe scena alaturi de dansa, cantand MANELE si muzica lautareasca.

Au fost mai multe apeluri la 112 din partea tinerilor (sau familiilor lor) care azi au sustinut una din probele bacului, dar cheful nu a incetat pana dupa ora 2:30, manelele sunand in orice colt al orasului”, a spus cititorul.

ZiarMM

Print Friendly, PDF & Email
Reordonat – Reclame home 2

Related posts

2 Comments

 1. dan

  Mai poti astepta ceva de la o asemenea forma de prostitutie?
  In alta ordine de idei, atasez mai jos un comentariu pe care nu l-am putut plasa pe actualmm.ro, publicatie dedicata cred familiei CC, referitor la infiintarea unui spital municipal prin comasarea celui de boli pulmonare cu cel al lui „mami”
  Precizez ca textul a fost respins de citeva ori de site (poate din cauza „gramaticii” mele).

  „Un spital municipal trebuie finantat corect, nu ca o echipa de handbal, care poate retrograda sau nu. Cu bolnavii nu te joci si nu-i tratezi ca pe spectatori. Poate orasul sa finanteze un asemenea spital? Sau aceasta idee este menita sa aduca o functie noua mamei, care daca va fi finantata de fiu va fi nemaipomenit. Dincolo de ideile mele „circotase” (deh, asa te invata realitatea) doresc ca toti consilierii locali sa analizeze cu mintea, nu cu supusenie ideea aceasta. In paralel cu asta doresc sa vad proiecte de promovare a investitiilor straine in oras, pentru cresterea veniturilor. Numai din taxe si impozite pe populatie si parcari nu se poate dezvolta o localitate. Uitati-va la Dumbravita, al carui mare furnizor de bani este UAC, la Tautii Magheraus cu fabricile de pe zona aeroportului si viitoarea investie a UAC, plus cele dinspre Busag, Nistru. In plus, este necesara acoperirea fortei de munca medie sau superioara oferita de Universitate. Acestea sint viziuni cu bataie lunga, nu pomenile electorale sau de familie. Desigur, pensionarul oarecare din Baia Mare este fericit stind pe bancuta, ca pensia vine de la stat nu de la primarie, insa voteaza sentimental.
  Acesta este al doilea mesaj pe care il postez, deoarece primul nu a fost „bun de tipar”.

  Reply
 2. banhidi

  oare Doru Dancus a fost implicat si el (in mod direct sau indirect) in organizarea acestui chef? 🙂

  Reply

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole