Relaxare: AquaSport DruRelax da startul la distractie

Reclame home 1
Reclame home 1
Reclame home 1

piscinaSe apropie cel mai frumos sezon din an, cel in care ai mai mult timp pentru tine, cel in care organismul tau cere sa fie rasfatat mai mult decat oricand. Cu siguranta cuvintele cheie pe care nu ai cum sa le refuzi sunt: soare, piscina, plaja si un cocktail.

„Se anunta o vara lunga, calduroasa si frumoasa alaturi de noi. Vara aceasta, in cadrul centrului spa AquaSport DruRelax ai parte de urmatoarele beneficii, atat pentru corp cat si pentru minte si suflet: piscina Mickey Mouse si mult asteptatele tobogane, bazinul semiolimpic, bazinul de relaxare, bazin pentru copii cu tobogane interioare”, a declarat Ioana Maghiari, reprezentant AquaSport DruRelax.

Pentru cei care nu cauta adrenalina, refugiul perfect e zona dedicata relaxarii unde ai la dispozitie de la sauna umeda, sauna uscata, sauna cu sare pana la jacuzzi cu apa dulce, ciubar cu apa sarata, dusuri emotionale, dus scotian, parcurs Kneipp si fotolii anatomice.

„Asadar luati-va familia si haideti cu mic cu mare la piscine, apa, soare si relaxare. Centrul AquaSport DruRelax va asteapta cu mare drag si pofta de distractie”, a mai adaugat Ioana Maghiari.

ZiarMM

 

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 3
Reclame home 3
Reclame home 3

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2