Remember: 10 ani de la implementarea proiectului Millennium

Reclame home 1
Reclame home 1
Reclame home 1

Centrul_vechi_Baia_MareEchipa care a pus umarul la modernizarea Centrului Vechi din Baia Mare s-a reunit pentru a marca zece ani de la implementarea proiectului Millennium. La manifestare au participat, printre altii, si fostul primar al Municipiului Baia Mare, Cristian Anghel, respectiv presedintele Consiliului Judetean Maramures, Zamfir Ciceu, doi dintre pionii principali ai proiectului intitulat Millennium.

“Noi suntem aici, o parte din echipa care a lucrat la proiectul Millennium, este o intalnire, unora le place sa spuna informala, interesanta, care incearca sa pregateasca una mai serioasa pentru anul viitor in care sa vina si constructorul din Ungaria, care nu a putut fi prezent anul acesta”, a declarat Cristian Anghel, fostul primar al municipiului Baia Mare.

Zamfir Ciceu, presedintele Consiliului Judetean Maramures, a mentionat faptul ca desi a plecat din Primaria Baia Mare, mereu a ramas aproape de colegii sai.

”Pana prin 2002, am avut sansa de a lucra la Primaria Baia Mare, cu domnul primar Anghel. A fost una din experientele care m-au pregatit si m-au format pentru ceea ce aveam eu sa dezvolt profesional pe mai tarziu. Acum zece ani se producea un miracol, revitalizarea Centrului Vechi si iata ca azi avem unul modernizar”, a mentionat Zamfir Ciceu.

Oamenii de afaceri prezenti la manifestare au mentionat faptul ca Centrul Istoric al Baii Mari arata frumos, insa din punct de vedere comercial, inchiderea acestei zone aduce doar pierderi operatorilor economici din zona.

”Am investit fiecare cat am putut in Centrul Istoric sa aducem si noi un plus. Insa, in discordanta cu proiectantul care spunea ca parcarea Centrului Vechi este o realizare, pot sa va spun ca ea poate fi o realizare la Viena, la Paris, la Roma, dar nicidecum in Baia Mare”, a punctat Sorin Orzac, om de afaceri.

ZiarMM

Print Friendly, PDF & Email
Reordonat – Reclame home 2
Reordonat – Reclame home 2
Reordonat – Reclame home 2

Related posts

1 Comment

  1. Mircea Moldovan

    Apoi v-o trage rău primarul chereches :)). Asa va trebuie dacă nu ascultați de el! Sa va distrugă pe toți! El este suprem! Ce nu înțelegeți? Și Orzac ce vrea? Ia sa-l ademenească pe Chereches cu vreo mie de euroi pe luna sa vezi cum se deschide parcarea. Dacă nu-i dati spaga o sa muriți toți ca șobolanii 🙂

    Reply

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole