Remember: Corin Chereches l-a parasit pe Mircea Man. Cand a fost asta?

Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2

Vorba cantecului, “toate pareau la vremea lor ceva exagerat…” Sau, din contra, lucruri firesti. Multe sunt acum banale sau… cazute in ridicol. Ramane sa le comentam impreuna.

Prima care ne-a cazut in mana a fost imaginea omului de afaceri Corin Chereches, fotografiat alaturi de stafful de conducere al PDL Maramures, in iulie 2008. A fost conferinta de presa in cadrul careia fostul prim-vicepresedinte al filialei judetene si-a anuntat demisia din partid. Gestul sau a fost motivat de faptul ca doreste sa se implice mai mult in afacerile pe care le detinea.

Asa cum se remarca in imagine, Chereches nu se afla in cea mai buna stare de spirit. Trecusera doar cateva saptamani de la alegerile pentru Primaria Baia Mare, cand candidatul PDL ratase la mustata turul al doilea, Cristian Anghel obtinand putin peste 50% din sufragii, spune-se, in urma unui troc cu Mircea Man, ajutat la randul sau de fostul edil baimarean sa ajunga presedintele CJ Maramures, in dauna candidatului liberal Pamfil Bercean.

Ce a fost acolo, doar bahicul statistician Vasile Pop ne poate spune. Cert este ca durerea lui Chereches nu a durat foarte mult, acesta revenind in PDL dupa doar cateva luni. In toamna anului 2008, acesta s-a implicat puternic in campania electorala pentru alegerile parlamentare.

La sfarsitul lui 2009, relatiile tensionate cu Mircea Man, au dus din nou la parasirea PDL, Corin Chereches inscriindu-se in PNL, partid in care nu a rezistat foarte mult. La inceputul anului, Chereches si-a reconsiderat dialogul cu Mircea Man. Mai mult formal, pentru ca au urmat aproape doi ani de inactivitate pentru omul de afaceri baimarean.

In noiembrie 2011, Emil Ambrus anunta revenirea lui Chereches in prim-plan, ca prim-vicepresedinte al UNPR Maramures.

In prezent, Corin Chereches este consilier judetean UNPR.

Ciprian DRAGOS 

Foto: Ciprian Dragos

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 1

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2