Remetea Chioarului: Doua femei, prinse cu banii furati la subsuoara

Reclame home 1
Reclame home 1
Reclame home 1

Vineri, 17 octombrie, la ora 10.45, pe raza localitatii Remetea Chioarului politistii au identificat doua persoane care practicau cersetoria. Agentii de ordine publica le-au solicitat acestora sa se legitimeze si, intrucat ele nu aveau niciun act de identitate asupra lor, au fost conduse la sediul politiei pentru stabilirea identitatii. In urma verificarilor, politistii au stabilit ca este vorba despre o minora in varsta de 11 ani din judetul Salaj si o femeie in varsta de 36 de ani din Baia Mare.

In timp ce politistii efectuau activitatile de verificare, ei au fost sesizati telefonic despre comiterea unui furt dintr-o locuinta de pe raza localitatii, situata in imediata apropiere a locului unde au fost depistate cele doua persoane.

Din declaratiile partii vatamate s-a conturat ideea ca persoanele banuite de comiterea furtului sunt chiar cele aflate in sediul politiei. Intrucat niciuna dintre ele nu a recunoscut ca ar fi sustras bani din vreo locuinta, s-a procedat la controlul corporal al acestora si, asupra femeii de 36 de ani s-a gasit suma de 500 de lei, exact prejudiciul reclamat, pe care femeia ii ascunsese sub brat.

Banii au fost recuperati si restituiti partii vatamate, iar cercetarile continua sub aspectul comiterii infractiunii de furt calificat.

ZiarMM

Print Friendly, PDF & Email
Reordonat – Reclame home 2
Reordonat – Reclame home 2
Reordonat – Reclame home 2

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole