Remeti: A intrat cu masina in stalp si a lasat fara curent 100 de familii

Reclame home 1
Reclame home 1
Reclame home 1

stop-traficMiercuri, 29 ianuarie, in satul Remeti, comuna Miresu Mare, a avut loc un eveniment rutier soldat cu pagube materiale.

Politistii au fost sesizati prin Apelul Unic de Urgenta 112 ca, in jurul orei 01.00, s-a produs un accident de circulatie, in urma caruia un stalp de electricitate a fost rupt si aproximativ 100 de imobile au ramas fara energie electrica pana la remedierea defectiunilor.

Politistii care s-au deplasat la fata locului au constatat ca soferul a plecat cu autoturismul de la fata locului. In urma investigatiilor efectuate, ei au gasit masina implicata in eveniment in curtea unui imobil din localitate. De asemenea, in urma verificarilor efectuate in bazele de date, politistii au constatat ca masina apartine unei femei din comuna Miresu Mare, iar valabilitatea placutelor de inmatriculare era expirata din 1 ianuarie 2015.

Cercetarile continua pentru identificarea persoanei care a condus autoturismul implicat in accident si tragerea ei la raspundere sub aspectul comiterii infractiunilor de distrugere si conducerea unui autoturism neinmatriculat.

ZiarMM

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 3
Reclame home 3

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2