Remus Timis nu a fost numit prefect din cauza presiunilor liberale. Va ajunge in functie dupa turul 2

Reclame home 1
Reclame home 1
Reclame home 1

Ieri, 14 noiembrie, ZiarMM.ro publica faptul ca Remus Timis va fi numit prefect de Maramures. Insa proiectul de hotarare prin care trebuia sa se faca numirea lui in sedinta de Guvern a fost retras de pe ordinea de zi, cu cateva minute inainte de inceperea sedintei, din cauza presiunilor liberale.

Surse apropiate ziarului nostru au relatat faptul ca presiunile nu au fost facute doar de sefii filialei Maramures, ci si de mai multi primari din judet, care au comunicat la Bucuresti faptul ca nu vor scoate oamenii la vot in turul 2 al alegerilor prezidentiale daca postul de prefect va reveni Partidului Miscarea Populara si nu Partidului National Liberal.

Pe langa aceste aspecte a trebuit sa se tina cont, cel mai probabil, si de venirea lui Klaus Johannis in Maramures, vineri, 15 noiembrie. Pentru a elimina tensiunile s-a decis sa se amane numirea prefectului pana dupa turul 2. Aceleasi surse au intarit faptul ca tot Remus Timis este in carti, in pofida presiunilor care s-au facut la centru.

Revenim cu detalii. Detalii gasiti in link-ul de mai jos.

Ana AVRAM

ULTIMA ORA-Bursa zvonurilor: Remus Timis, prefect de Maramures

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 3
Reclame home 3
Reclame home 3

Related posts

2 Comments

  1. Pletos

    Prefectul nu este totuna cu purtatorul de cuvinte sau caratoril de tasca a unui ied. Daca va tine prefectura de ministerul dezvoltarii atunci poate fi prefect oricine. Deocamdata poate fi um functionar public. Dar cat ai degete si limbă..

    Reply

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2