Renate Weber: Asistam la un esec rasunator al activitatii serviciilor de informatii

Reclame home 1
Reclame home 1
Reclame home 1
Reclame home 1

Laptop and Mobile PhoneEuroparlamentarul Renate Weber este de parere ca serviciile de informatii din Romania si din alte tari au “foarte multe puteri”, insa sustine ca se inregistreaza un esec rasunator al activitatii acestora.

“In general, serviciile de informatii — si de la noi, dar si din alte tari — au foarte multe puteri. Intrebarea se pune daca ele folosesc aceste puteri, si pana acum se pare ca nu le-au folosit, tocmai pentru a preveni cat mai multe dintre posibilele atacuri teroriste, care, este adevarat, sunt puse la cale in aceasta perioada si chiar se si petrec.

Eu, de mai multa vreme, am afirmat in legatura cu serviciile de informatii, nu doar ale noastre, ca mi se pare ca de fapt asistam la un esec rasunator al activitatii acestora”, a afirmat luni Renate Weber, membra a grupului ALDE din Parlamentul European, intrebata daca serviciile de informatii ar trebui sa primeasca puteri sporite in contextul in care premierul Dacian Ciolos a spus ca in ultima perioada au fost folosite cartele pre-pay din Romania in pregatirea unor atentate in tari din UE.

Ea a criticat faptul ca datele stranse de serviciile de informatii nu sunt impartite cu celelalte servicii.

Detalii pe agerpers

 

Print Friendly, PDF & Email

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2