Renault furat din Belgia, descoperit de politistii de frontiera

Reclame home 1
Reclame home 1
Reclame home 1

Politistii de frontiera satmareni au descoperit si indisponibilizat o masina inmatriculata in Olanda, care figureaza ca fiind cautata de catre autoritatile din Belgia, din data de 05 ianuarie 2020.

Astazi, in jurul orei 01.00, la Punctul de Trecere a Frontierei Petea, judetul Satu Mare, s-a prezentat pentru efectuarea formalitatilor de frontiera, un cetatean din Republica Moldova, in varsta de 40 de ani. Acesta conducea un ansamblu format dintr-un autoturism marca Mercedes si o remorca, pe care transporta un autoturism Renault Captur, ce avea aplicate placute cu numere de inmatriculare specifice Olandei.

Iulia Stan, purtator de cuvant ITPF Sighetu Marmatiei: “Cu ocazia controlului, politistii de frontiera au efectuat verificari suplimentare in urma carora au constatat faptul ca masina transportata – Renault Captur – figureaza ca fiind ,,bun cautat pentru confiscare, cu mentiunea furt”, alerta introdusa de autoritatile din Belgia in data de 05 ianuarie 2020. Ulterior, politistii de frontiera au constatat ca certificatul de inmatriculare al masinii, emis de autoritatile din Olanda, era unul fals.”

Autoturismul Renault Captur, in valoare de aproximativ 72.000 de lei, a fost indisponibilizat la sediul institutiei, iar in cauza, politistii de frontiera efectueaza cercetari sub aspectul savarsirii infractiunii de tainuire, la finalizare urmand a fi dispuse masurile legale ce se impun.

ZiarMM.ro

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 3
Reclame home 3
Reclame home 3

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2